Partyflock
 
­ Nederland

Progressive City nodigt EevoNext uit

gepubliceerd door , op
Progressive City
27 november 2010
FeestProgressive City · EevoNext Label Night
Datumdonderdag 27 januari 2011
LocatieMerleyn
In het nieuwe jaar gaat Progressive City op afscheidstournee. Nog vijf edities te gaan en dan neemt het meest geliefde donderdagavondconcept van Nijmegen afscheid van haar bezoekers. Maar voordat het zover is, zijn er nog vijf mooie edities gepland. Te beginnen in januari. Op 27 januari zijn er maarliefst twee nationaal en internationale toppers te gast bij Progressive City. Niemand minder dan Nederlands enige echte ongekroonde technokoningin Estroe en de opkomende technotalent Tim Wolff komen dan langs voor een EevoNext Label Night in Merleyn, en jij mag daar gratis bij zijn. Met deze twee toppers wordt de toon van het afscheidstournee gezet. Het wordt de komende maanden Knallen, met hoofdletter K.

Eigenlijk behoeft Estroe voor de oplettende man geen enkele introductie. Zij behoort al jarenlang steevast tot de nieuwe lichting beste techno dj's en producers die ons land rijk is. Zij staat haar mannetje in een wereldje waar mannen toch over het algemeen domineren en lijkt niet uit het veld te slaan zijn. Haar vorige jaar uitgebrachte debuutalbum op het wereldwijd geapprecieerde Connaisseur zorgde voor enorm positieve reacties. Haar producties worden geliefd door de grootste dj's ter wereld, haar track Driven wordt door velen nu al een van de nieuwe klassiekers van dit decennium genoemd. Estroe's muziek het beste te omschrijven als sensitief en emotioneel, maar wel met een hoog hypnotisch en dynamische gehalte. Met haar labeltje EevoNext gaat het ook voorvarend. Ze weet steeds weer nieuwe en uitdagende producers aan de wereld voor te stellen en te verrassen. Namen als Future Beat Alliance, Art Bleek en Neurotron mochten bijvoorbeeld al schitteren op haar label. Ondanks Estroe's overvolle agenda met gigs over de hele wereld, wist deze sympathieke dame toch nog een gaatje in haar agenda te vinden voor [dj=191244]{Artiest met ID 191244 bestaat niet!}.

Een van de talenten die al eens op EevoNext mocht schitteren is Tim Wolff. Hij wordt door veel insiders beschouwd als de opkomende producer en dj op het gebied van techno. Niet voor niets is hij de lieveling van Steve Rachmad. Zijn nieuwe ep op het Nijmeegse Wolfskuil Records zorgde voor liefdevolle reacties bij Deetron, Laurent Garnier en Stephan Bodzin, niet de minste dus. Ook als dj wordt Tim Wolff door velen geliefd. Zo heeft hij een paar maanden terug al eens op het Awakenings mogen draaien, het techno event van Nederland bij uitstek. Kortom een gast die je zeker in de gaten moet houden de komende tijd, om te beginnen op donderdag 27 januari.

Vergeet trouwens niet om donderdag 24 februari ook naar Merleyn te komen, want dan staat er ook een mooie editie van Progressive City gepland. Phil Horneman en Leroy Rey, de de voorman en coryfee van Wicked Jazz Sounds zijn dan te gast. Zij zullen speciaal op verzoek een house set draaien. Dat beloofd dus mooie avond te worden. En over de entree hoef je geen zorgen te maken, want dat is zoals je dat al van ons gewend bent, geheel GRATIS!