Partyflock
 
­ Nederland

Beachrockers Festival keert terug naar de Ulesprong in Sint Nicolaasga

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 9 juli zal Beachrockers Festival weer terug keren naar een van de mooiste plekken in Friesland; De Ulesprong bij Sint Nicolaasga.

De Ulesprong aan de A6 tussen Joure en Lemmer zal wederom dienen als locatie voor het succesvolle zonovergoten festival: Beachrockers. De organisatie is erg blij terug te keren op haar vaste locatie "Dit is de mooiste locatie om een dergelijk festival te organiseren, je krijgt gelijk al een vakantiegevoel zodra je het terrein betreed."

Beachrockers Festival is niet meer weg te denken uit de festival kalender van het Noorden. Beachrockers Festival staat bekend als één van de toonaangevende zomer muziekfestivals. Zo was in 2009 Beachrockers Festival genomineerd voor de Leeuwarder Courant 'Friese Publieksprijs' in de categorie muziek. Beachrockers Festival staat voor het ultieme "feel good" zomergevoel; heerlijk met een cocktail in de hand en zonnebril op je neus genieten van de aanstekelijke beats van de beste dj's.

Dit jaar zal Beachrockers Festival weer alles in het werk stellen om de bezoekers te trakteren op een spetterende line-up met bekende namen en aanstormend talent. Blijf op de hoogte en volg ons op Twitter @beachrockers

Beachrockers Festival vind het belangrijk om talent uit de regio een kans te geven. In samenwerking met Friesland Pop organiseert Beachrockers Festival een talentenjacht voor dj's. Naast natuurlijk een plekje in de line-up van Beachrockers zal de winnaar ook een plaat maken met een bekende Friese DJ. De deskundige jury zal onder andere bestaan uit Willem de Vries (Omrop Fryslan) en Dj Steff da Campo. De talentenjacht zal worden gesponsord door grootmachten in de DJ wereld: Pioneer en Red Bull. Meer informatie over deze contest zal binnenkort te vinden zijn op de website www.beachrockers.nl

Al is het momenteel nog hartje winter, Beachrockers Festival kijkt alweer reikhalzend uit naar de 3e editie van Beachrockers Festival. Beachrockers Festival hoopt dat jij er ook weer bij bent op zaterdag 9 juli op de Ulesprong in Sint Nicolaasga. Verdere informatie zal komende maanden bekend worden gemaakt. Maar bereid je vast voor want Beachrockers Festival heeft grote plannen!

2 opmerkingen

 
Artiest Spiderhead
Mijn favoriete muziek niet maar wel een goed concept! :respect: Miss ook nog aanwezig ook :P:bier: