Partyflock
 
­ Nederland

Love and Respect for War Child
Volledige line-up & time table

gepubliceerd door , op
Hoewel het nieuwe jaar nog jong is, barst op 22 januari alvast het grootste benefiet Dance event van 2011 los: Love and Respect for War Child! Organisator Marco Baalhuis van Love and Respect Events werkt al maanden aan dit project dat zaterdag tot een ongekende climax komt! Waarom? Hij vindt het leuk om een feestje te organiseren maar hoeft er geen stuiver aan te verdienen en daarom doneert hij alle opbrengsten aan een goed doel. Vorig jaar was dat Kika; een groot succes waarbij zo'n 'kleine' 10 duizend euro is opgehaald. Dit jaar doet Love and Respect Events het voor War Child; een organisatie die zich wereldwijd inzet voor kinderen in oorlogssituaties. Ondanks de verschrikkingen van een oorlog, zorgt War Child ervoor dat kinderen en jongeren zich kunnen ontwikkelen zodat ze in staat zijn hun toekomst en die van hun omgeving te veranderen.

Ruim 40 artiesten en vele extra's
Dat Marco's hart op de juiste plaats zit moge duidelijk zijn. Dat hij zijn medemenselijkheid ook nog weet over te dragen op anderen, dat is een gave. Dankzij de tientallen artiesten en allerlei partijen die door Marco's enthousiasme zijn aangestoken, zal Love and Respect for War Child niet onder doen voor een groot commercieel feest. Ruim 40 artiesten waaronder Spider, MEM, Lou-E, JP, Cor Fijneman, Melvin, Miss Wendy, UB en de Engelse dj Louk hebben toegezegd om belangeloos op te treden. Maar ook danseressen, leveranciers van special effects, licht, en geluid, websitebouwers, radiozenders en vele anderen zetten zich in voor dit benefietfeest dat gerust het predicaat 'extreem dik' mag hebben!

Love and Respect for War Child
Net als vorig jaar kun je tijdens dit feest gratis genieten van fruit en ijs dat de organisatie uitgedeelt. Daarnaast zijn er diverse stands aanwezig zoals een kledingstand, massagestand, visagiestand en piercingstand. Een aantal van deze stands geeft zelfs een prijs weg. Wil je kans maken op zo'n prijs? Love and Respect for War Child

Op zaterdag 22 januari komt er ook een anthem uit dat Excentric en MvDJ speciaal voor dit event hebben gemaakt. Dit trance nummer heet The Innocent en wordt op de dag van het feest uitgebracht op ExpandDigital. The Innocent zal exclusief te koop zijn bij Track It Down. De opbrengst komt uiteraard geheel ten goede aan War Child.

Feest mee voor War Child
Het moge duidelijk zijn: alles is tot in den puntjes geregeld. Nu komt het aan op de bezoekers. Toegang tot dit megaspektakel kost je slechts 15 euro. Hiermee krijg je een ongekend mooie avond voor terug, beloon je de inzet van de organisatie en last but not least: je draagt bij aan een grote donatie voor War Child. Kortom, kom dansen voor het goede doel en steun War Child. En zeg nou zelf, het voelt toch altijd lekker om een goede daad te doen. Met jouw toegangskaartje geef je een kind in oorlog een beter leven. En elk leven telt!

Kaarten zijn gemakkelijk te bestellen via Paylogic. Aan de deur kost een kaartje 20 euro.

6 opmerkingen

(L)&:respect:voor iedereen die mede mogelijk maakt dat dit feest weer n daverend succes wordt
thnx (K)
 
Wordt een heel vet feestje .. maar vooral het initiatief erachter is helemaal goed :respect:
Artiest {SHOWLIST artist 62105, 11259}
Allemaal komen mensen, dit top initiatief verdient een volle bak met een geweldig resultaat voor War Child!!!

Dit is een preview van de track die vrijdag uitkomt:



Komt allen, download allen and make this the biggest succes!!!
laatste aanpassing
Werkzaam bij Decisions
Uitspraak van verwijderd op woensdag 19 januari 2011 om 17:21:
Wordt een heel vet feestje .. maar vooral het initiatief erachter is helemaal goed

:jaja:
 
Dat wordt dan 2 dagen feesten!
 
Top!
Het is voor een goed doel dus dit moet volle bak worden natuurlijk