Partyflock
 
­ Nederland

Trancemitter

gepubliceerd door , op
Trancemitter
3 februari 2011
Op vrijdag 11 februari wordt voor de vierde maal Trancemitter georganiseerd in de Groningse hoofdstad. Deze keer pakt Trancemitter uit met een extra sterke line-up; dj's Senjal, Hessel, Hunterman en Kay Wilder zullen tijdens de avond hun fijnste platen draaien. Trancemitter vindt ook deze keer plaats in Klup te Groningen.

Met Kay Wilder heeft Trancemitter een dj erbij die al op vele nationale- & internationale party's heeft gedraaid zoals diverse Dancetour Festivals, Expectation (Cz), Feel Trance (De), Touch @ the Sea, High Contrast Night en Royals. Hoogtepunt in 2010 was toch wel zijn boeking in Afghanistan om daar een show te geven voor de internationale troepenmacht ISAF. Ook als producer is Kay Wilder goed bezig. In 2010 was zijn debuutsingle "Poetry Clash" meteen een internationaal succes en op Trancemitter zal hij ongetwijfeld ook zijn laatste single "Bringing People Together" gaan draaien.

Naast Kay Wilder staat Hunterman in de line-up. Deze Dj is een oude bekende uit de Trance scene in Groningen. Hunterman organiseerde (en draaide zelf onder de naam Maslow) in de periode van 2002 tot 2006 op diverse Trance & Progressive party's in Groningen. De inmiddels in Amsterdam wonende dj (en producer) draaide de vorige keer op Trancemitter een prima set waardoor Hunterman er deze editie opnieuw bij is.

Naast onze resident dj Senjal die deze avond in Klup zal openen en afsluiten, is er op Trancemitter ook plaats voor nieuw talent en Hessel is daar een mooi voorbeeld van. Hessel draaide in 2010 al op 2 Quest4Trance edities en wist van zijn eigen georganiseerde Trancition NYE party een succes te maken. Hierop zal hij 19maart al een vervolg van organiseren, maar op 11 februari draait Hessel zijn platen op Trancemitter.

Trancemitter beloofd met deze top dj's wederom een heerlijke Trance nacht te gaan worden in Klup .

Line-up:
23:30-01:00: Senjal
01:00-02:15: Kay Wilder
02:15-03:15: Hunterman
03:15-04:15: Hessel
04:15-06:00: Senjal

Trancemitter begint om 23.00 en gaat door tot in de kleine uurtjes. Entree is geheel gratis!

1 opmerking

Artiest Adri
Goed feest! Gewoon proberen zou ik zeggen :-)