Partyflock
 
­ Nederland

Monday affair

gepubliceerd door , op
A monday affair
4 januari 2011
Het overgrote deel van het land begint op maandag met gepaste tegenzin het normale leven door zich te onderwerpen aan alle verantwoordelijkheden die de werkweek met zich meebrengt! Gedachten als waarom het weekend zo snel weer is afgelopen, waarom hij/ zij toch dit beroep uitoefent, dit onopvallende leven leidt, deze partner heeft gekozen, leiden maar naar een gemeenschappelijk antwoord: was alles maar weer zoals vroeger.

Everybody wants to know
De week was een aanloop naar het weekend. Daar waar donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag in teken stonden van het glorieuze nachtleven, slaat op maandag de realiteit in. Dezelfde pieptoon, die aangaf dat je wederom te dicht bij de boxen hebt gestaan en wederom een geweldig feest hebt aangedaan is nu de toon die de aankomende werkweek verschrikkelijk inluidt. Feestjes zijn niet meer wat ze waren en de generatiekloof lijkt bijna niet meer te dichten..echter is DE concrete oplossing NU hier. thé Monday AffAIR is here!

Monday affair, amsterdam
Veelzijdigheid, creativiteit, kwaliteit en vooral vrijheid. AIR in Amsterdam heeft als nieuwe locatie direct haar stempel op de wereldbekende stad gedrukt en de intieme uitstraling is aan niemand onopgemerkt voorbij gegaan (meer info over AIR vind je op www.air.nl). Monday AffAIR strijkt trots neer in de prachtlocatie van topniveau, waarbij de deuren op maandag 10 januari verwelkomend geopend worden voor dit nu al toonaangevende concept. Vanaf 22:00uur wisselen diverse draaitalenten elkaar in hoog tempo af en tot klokslag 03:00uur wordt jouw maandag naar een hemels peil getild. Only for those who are ready to have a little extra should prepare for a Monday AffAIR!

The music
Dat de Nederlandse dancescene haar naam op de internationale kaart heeft gezet moge duidelijk zijn. Tijdens Monday AffAIR is het een must om dit gegeven in het vaandel te houden. Op Monday AffAIR nemen een viertal vaste prestigieuze acts hun plaats achter de fameuze draaitafels, die in combinatie met de onbetwiste diva des vaderlands Mayday en Zawdi MC MC het veelzijdige publiek naar 1 gemeenschappelijke extase zullen leiden. De namen van de artiesten die het beste van de goede oude tijd en het van nu ten gehore zullen brengen zijn: Michael Mendoza, Mitchell Niemeyer, Issy en Youri Alexander.

1 opmerking

Nice!

Ps. is dat niet miss Stiffmeister?