Partyflock
 
­

Januari 2011 is Latino Grooves maand

gepubliceerd door , op
Amsterdam, Uithoorn, Drachten, Delfzijl, Stadskanaal, Helden, IJsselstein, Uitgeest, Purmerend en nu is het dus de hoogste tijd voor 'de hotste club van Nederland', Harders Plaza in Harderwijk om precies te zijn, Het immens populaire partyconcept 'Latino Grooves' strijkt neer in Harders Plaza, aanstaande zaterdag 8 januari in een speciale ‘Deluxe edition'!

Met grote artiesten als Sidney Samson, Quintino, Brian Chundro & Santos & Brian Chundro & Santos, Alvaro, Rishi Bass, Rob Boskamp, Morinho, D-Guan en vele anderen heeft party-organisator Glenn B van B-Bass Dance Events in de maand januari van het frisse 2011 een gigantische Latino Grooves tour opgezet, 'We gaan kris kras door het land', vertelt Glenn B, die in 2008 met het Latino Grooves concept gestart is. 'Het begon allemaal met een verzamel-cd zoals bij veel van mijn concepten in de afgelopen twaalf jaar'.

B-Bass Music & Events Group, de overkoepelende organisatie van B-Bass Dance Events viert in de zomer van 2011 haar twaalf-en-een-halfjarig bestaan en die viering gaat Glenn B vanaf deze januari maand al inzetten. 'Een goed begin is het halve werk', aldus Glenn B, 'de uitgelezen kans om 2011 goed te beginnen is om meteen een partij dikke events neer te zetten en gelukkig dat we een aantal grote namen bij elkaar wisten te sprokkelen.'

'Hoewel onze events niet draaien op grote namen vind ik het toch een aanvulling', aldus Glenn B, 'Latino Grooves staat bekend om het vermaak en spectaculaire entertainment, de line-up is punt twee voor ons, de gasten moeten tijdens een avond van B-Bass het flink naar de zin hebben en als ze de volgende ochtend wakker worden denken 'Hee, dat was apart die act''.

Naast Harders Plaza op 8 januari verhuizen ze de week erop het hele circus naar Danssalon inCasa in Leiden en de dag erop (zaterdag de vijftiende) naar het Limburgse Helden, Palladio om precies te zijn waar ze met Latino Grooves al meerdere malen uitverkocht wisten te raken! De week erop, zaterdag 22 januari, zijn ze weer terug in Bob's Uitgeest en om de maand af te sluiten reizen ze met z'n allen gezellig af naar De Rodenburg in Beesd!

Wil jij erbij zijn? Dat kan! Check voor openingstijden, tickets en meer info www.b-bass.nl. Volg B-Bass Dance Events op Twitter en praat mee via #latinogrooves!

1 opmerking

Balen, is het dit weekend dichtbij, kan ik niet. :(