Partyflock
 
­ Nederland

Midnight Freaks op eerste kerstdag in AIR

gepubliceerd door , op
Midnight Freaks
2 december 2010
Op eerste kerstdag vieren de Midnight Freaks geheel in stijl hun eigen kerstfeest. Dit betekent cadeautjes onder de kerstboom, sneeuw, een levende kerststal, gezelligheid en natuurlijk de lekkerste muziek. Kerst vier je natuurlijk samen met je dierbaren. Om deze reden hebben de Midnight Freaks hun dierbaarste Amsterdamse DJ's en vrienden uitgenodigd om er een niet bepaald stille nacht van te maken. William Kouam Djoko & Efdé en Johanna Mercker & Mirella Kroes duiken als duo's de dj-booth in. Tom Ruijg maakt er in zijn eentje een vrolijk kerstfeest van. De Midnight Freaks hebben voor de vaste bezoekers van AIR een gepast kerstcadeautje, op vertoon van een AIRcard kunnen zij voor 5 euro naar binnen!

Na uren aan tafel te hebben gezeten met familie is het dan toch echt tijd om de kilootjes van het tweede kerstdiner op rij er even flink af te dansen. Mirella Kroes & Johanna Mercker bijten het spits af. Deze housediva's en vriendinnen zullen iedereen wakker schudden tijdens de gebruikelijke after dinner dip. Groot talent Tom Ruijg vervult in zijn eentje de rol van kerstman en zal de bezoekers verwennen met zijn favoriete platen. Naar aanleiding van het succes tijdens de Halloween editie zijn wederom William Kouam Djoko & Efdé uitgenodigd om dit kerstfeest knallend af te sluiten. Deze vijf dj's en vrienden vieren graag samen met de Midnight Freaks en alle vaste bezoekers een knus en warm kerstfeest. Na alle dure uitgaven aan kerstcadeautjes voor geliefden, vrienden en familie trakteert AIR iedereen met een die in het bezit is van een AIRcard. Op vertoon hiervan kun je voor 5 in plaats van 15 euro naar binnen aanstaande zaterdag!

Ook deze zaterdag zal AIR weer omgetoverd worden in de wereld van de Midnight Freaks. Het is tenslotte eerste kerstdag dus verwacht sneeuw, ijskristallen, een levende kerststal in combinatie met de kerstman en prachtig versierde kerstbomen. Natuurlijk zal het aan het nodige verrassende entertainment ook niet ontbreken. De Midnight Freaks nodigen bij deze iedereen uit die eerste kerstdag waardig wil afsluiten om van huis te vertrekken naar AIR zodra de familie in slaap begint te vallen. En vergeet je AIRcard dus niet!