Partyflock
 
­ Nederland

Aanstaande zaterdag Midnight Freaks

gepubliceerd door , op
Midnight Freaks
2 december 2010
Volgens de Midnight Freaks telt December geen vier maar eenendertig feestdagen. 18 december is hier één van en speciaal hierom hebben zij twee dj duo's uitgenodigd. Het Roemeense en door menig grote dj geliefde duo Livio & Roby is aanstaande zaterdag voor het eerst te gast in AIR. Hiernaast zullen de Nijmeegse El Mundo & Satori, zoals we van hen gewend zijn, het dak er weer af draaien.

2010 was het jaar van het Roemeense duo Livio & Roby. Ze brachten dit jaar de een na de andere track uit en speelden op verschillende plekken ter wereld livesets van wereldklasse. Het duo krijgt onder meer support van Loco Dice en Steve Lawler om hun warme backbeats en samples uit oude house klassiekers. Ze draaiden dan ook al samen met deze grootheden op Ibiza en brachten verschillende tracks uit op hun labels. Livio & Roby zijn het perfecte Europese voorbeeld van de ‘nieuwe house generatie'. De Midnight Freaks zijn er dan ook van overtuigd dat door de muziek van dit duo ook aanstaande zaterdag weer een hele warme en dansbare editie van hun feestje gaat worden in deze koude wintertijd.

Pim van der Burgt en Djordje Petrovic, in de clubscene beter bekend als El Mundo & Satori, hebben wegens groot succes dit jaar al meerdere keren in de dj-booth van AIR mogen staan. Deze twee enthousiaste en ambitieuze mannen uit Nijmegen hebben een hele grote gedeelde passie: housemuziek. Zij geloven dat het leven draait om goede momenten in combinatie met muziek en dansen. Dit is volledig terug te zien in hun optredens en releases. De muziek die zij maken en draaien wordt beïnvloed door live instrumenten en kan omschreven worden als funky, diep en natuurlijk dansbaar. El Mundo & Satori zetten dan ook de dansvloer keer op keer weer in vuur en vlam.

De wereld van de Midnight Freaks zal ook aanstaande zaterdag weer tot leven komen in AIR en de bezoeker naast op muzikaal gebied ook betreft entertainment en decor een ware beleving presenteren. Beide duo's staan te popelen om de grote zaal te betreden en zich van hun beste kant te laten zien. Het lijkt de Midnight Freaks logisch dat iedereen zich zaterdag vanuit de kou warm komt dansen op hun officiële feestdag!