Partyflock
 
­ Nederland

Het perfecte (kerst)cadeau

gepubliceerd door , op
Nog op zoek naar een origineel en leuk cadeau voor de kerstdagen? Dan zijn combikaarten voor Winterkriebels en Zomerkriebels Festival altijd leuk om te geven of om te krijgen. Deze zijn verkrijgbaar tot en met 31 december voor slechts €45.

Daarnaast wil de organisatie je ook graag attenderen op aanbiedingen met onderstaande topevenementen:

Super Sunday X-Mas Bash tweede kerstdag zondag 26 december 2010
Al een aantal jaar viert Super Sunday 2e Kerstdag in een uitverkochte Central Studios in Utrecht. Ook dit jaar weer belooft het een uitzinnig feest te worden. Super Sunday X-Mas Bash komt namelijk met een nog grotere line-up dan die van het jaar ervoor. Een line-up, die al de topnamen van de Nederlandse house-scene samenbrengt in een groot dance-event. Een event waarbij muziek, visuals, aankleding en de ultieme partyvibe samenkomen om te zorgen voor het ideale Super Sunday X-Mas Bash Kerstgevoel.
Tweede Kerstdag zal uitgroeien tot de House Kerstdag van Nederland, die je moet vieren bij de Super Sunday X-Mas Bash in de Central Studios.

  • Speciale kerstaanbieding en alleen nog deze week slechts 100 kaarten voor Super Sunday X mas Bash voor € 20 ipv € 28,50,- kaarten kun je bestellen via www.supersunday.nl kortings code: merryx-mas

Nightlife Circus Oud en Nieuw vrijdag 31 december
Ladies and Gentlemen, Hooggeëerd publiek. De derde oud en nieuw editie van Nightlife Circus staat weer voor de deur. En ook dit jaar worden de Central Studios in Utrecht omgetoverd tot een echt nachtcircus waar niets, maar dan ook niets te gek is. Nightlife Circus heeft zich in de afgelopen twee edities bewezen meer te zijn dan een gewone stapavond op oudejaarsavond. Bij Nightlife Circus draait het om beleving, entertainment en natuurlijk om de muziek. Stap in de wereld van acrobaten, jongleurs, vuurspuwers en clowns. Beleef een onvergetelijke jaarwisseling met spektakel en vuurwerk. en spektakel.

  • Speciale aanbieding: Slechts 150 combitickets Nightlife Circus in combinatie met Rockit Open Air Festival of Free Your Mind Festival voor slechts € 50,- .

Kaarten kun je bestellen via www.nightlifecircus.nl en www.kriebels.nl

3 opmerkingen

Zeker (y)