Partyflock
 
­ Nederland

Hardcore Gangsters

gepubliceerd door , op
Hardcore Gangsters
9 december 2010
Op zaterdag 29 januari 2011 zal de eerste editie van Hardcore Gangsters plaatsvinden. Een concept met een duidelijke visie waarbij Duitslands bekendste en populairste hardcore dj's tijdelijk de macht overnemen en hun eigen inbreng afdwingen.

Met hun wekelijkse populaire radioshow op de grootste webradio van de scene, hardcoreradio.nl, is afgelopen jaar bewezen dat een nieuwe generatie artiesten steeds meer een rol van betekenis spelen en daardoor ook de Duitse hardcorescene een stap vooruithelpen. Zoals beide heren het zelf verwoorden: 'Kurz gesagt Hardcore Gangsters steht in erster Linie für den neuen hardcoresound, die nächste Generation und auch eine neue Sicht auf hardcoremusik und genau das soll sich auch in diesem Konzept wieder spiegeln'.

Deze eerste 'bijeenkomst' zal in de locatie End Art te Düren (Duitsland) plaatsvinden. Deze locatie en omgeving is speciaal geselecteerd en perfect geschikt bevonden om dit soort 'bijeenkomsten', met de meest criminele acts uit de scene, optimaal te laten verlopen! Ook hier gelden op meerdere onderdelen dat er geen limieten zullen gelden! De Hardcore Gangsters Newstyler & D-Ceptor zullen op deze avond de macht overnemen en bepalen wat er gebeurt. Om 21.00 begint de 'bijeenkomst' waarna er tot 07.00 met keiharde hand geregeerd zal worden door alle genodigde Hardcore Gangsters. Op deze avond zal het kartel verdeeld worden in drie vertakkingen waarin elke afdeling zijn eigen stijl zal vertegenwoordigen.

Line-up
Area 1: Hardcore Gangsters

D-Ceptor & Newstyler
Noize Suppressor
Triax
Partyraiser
Endymion
Mr. Sinister
Tommyknocker
X-treme
Da Noizah
Evolution
Fallout
D.O.T.
E-Rhythmic
Hosted by MC Violence

Area 2: The History
Predator
Vince
Paraghandy
Stylewars
Early Bastards
E-Light
Andarax
Foltergeist
Max Pain
Vendetta

Area 3: The Underground
The Outside Agency
Noizefucker
The Vizitor
TerrorMasta
Hate Division
Absence of Mind
Porphyria
Agnes P.
Sillysickcore
Virus136

Hardcore Gangsters Radioshow
In de maand januari zal er wekelijks op de woensdag via www.hardcoreradio.nl van 21:00 - 23:00 een special rondom dit event worden uitgezonden. Naast de wekelijkse updates over het evenement zullen ook meerdere artiesten uit de line-up worden uitgenodigd in de studio.

Tickets
Toegangsbewijzen voor deze 'bijeenkomst' kosten €22,50 ex fee en zullen vanaf 10 december te verkrijgen zijn in Duitsland via Partytickets.de en Eventim. In Nederland alle Free record Shops en Primera zaken en in België via FNAC en alle Free Record Shops. Ook zullen enkele vaste voorverkoop adressen worden voorzien van originele hardtickets. Natuurlijk kan je voordelig en snel je E-Ticket bestellen via www.u-h-m.com.

Meer info binnenkort op www.hardcoregangsters.eu. Hou ook de websites www.djnewstyler.com, www.djd-ceptor.de en www.u-h-m.com in de gaten voor de allerlaatste informatie.

7 opmerkingen

Ja hoor vet die area 3!!!

Die area is weer zo'n mag je niet skippen lineup :)