Partyflock
 
­ Nederland

Sexy Motherfucker nog niet naar huis

gepubliceerd door , op
Sexy Motherfucker nog niet naar huis
25 november 2010
Sexy is een begrip. De evenementen zijn in een paar jaar tijd uitgegroeid tot drukbezochte megapopulaire club, festival en pleinevents die ook afgelopen zomerseizoen weer zorgden voor uitverkochte strandfeesten bij beachclub Vroeger en 12.000 bezoekers tijdens Matrixx at the park.

Door het aanhoudende succes van de SMF feesten zijn de events in navolging van dit jaar ook volgend jaar veelvuldig te vinden in toonaangevende clubs in het buitenland. Bulgarije, Italie, Spanje, Suriname, Aruba en maandelijks in Portugal, SMF is on tour.Om dit ongekende succes te vieren startte op 6 november een tour waarbij enkele grote clubs in Nederland werden aangedaan. Na een weerzinwekkende ‘Sexy Motherfucker In The House City Tour’ is het tijd voor een nieuwe knallende ‘Sexy Motherfucker In The House’ editie. Dit keer zal het ‘house’ Eleven (11) in Weert overspoeld worden door ‘Sexy people.’

Eleven is een gloednieuwe club gevestigd aan het uitgaansplein op de Oerlemarkt in Weert. De voorgaande club, Carte Blanche, onderging een grote metamorfose. Het interieur, de concepten, werden compleet vernieuwd en met de nieuwe eigenaar is de club klaar om te pompen. Vernieuwende houseconcepten worden door de meest stijlvolle organisatoren klaargestoomd en mooi uitgepakt. Feesten zoals Nope Is Dope, Latin Brutality en Dirty South zorgde keer op keer voor een knallend succes. Zo is zaterdag 11 december de weg voor Sexy Events vrijgemaakt en zal Kitty Kat (de sexy poes) voor het eerst haar pootjes in Eleven betreden. Na een succesvolle ‘Sexy Motherfucker In The House City Tour’ houdt de poes het niet voor gezien. Zij gaat verder waar andere houseconcepten ophouden.

Dus niet alleen dikke housebeats van Kriss-One, Afro Bros, Seductive, Delivio Reavon & Aaron Gill, Carlos Barbosa en Fresh & Funky, maar ook een oogverblindende visuele show en vocale ondersteuning van de talentvolle mc D-Jay, die deze avond de master of ceremony is en samen met het publiek tot in de vroege uurtjes, de ochtend verwelkomt.

Met de trouwe, schare fans, een aanstaande internationale tour en een tweede dubbele mix cd die in de maak is, behoort Sexy Motherfucker tot èèn van de avonden waar je bij moet zijn geweest. Kortom, zorg dat je zaterdag 11 december in Eleven – Weert te vinden bent. Voorkom teleurstelling aan de deur: Get your tickets now.

Sexy people stay connected…