Partyflock
 
­ Nederland

HouseDeluxe
Christmas Eve

gepubliceerd door , op
Housedeluxe
8 november 2010
FeestHousedeluxe · Christmas eve
Datumvrijdag 24 december 2010
WinactieHousedeluxe actiegesloten
LocatieP3 Site
De temperatuur daalt langzaam richting vriespunt. Handschoenen, mutsen en dikke jassen worden weer uit de kast gehaald. Dat kan maar één ding betekenen: Santa Claus is coming to town! Uiteraard gaat dat op traditionele wijze gevierd worden met een zeer speciale Winter editie van HouseDeluxe. Op kerstavond zal de P3 net als vorig jaar worden omgetoverd tot Winter Wonderland en zal HouseDeluxe de ideale kick-off verzorgen voor een fantastisch kerstfeest!

Vorig jaar was de editie van HouseDeluxe op kerstavond zo'n groot succes dat alle tickets in de voorverkoop al verkocht waren. Dat leidde op de avond zelf tot een fantastisch feest, waar niet alleen HouseDeluxe, maar iedere aanwezige er alles aan had gedaan om te zorgen voor een vibe die de bezoekers nog lang is bijgebleven! In een prachtig versierde P3 waanden de bezoekers zich in een weergaloos Winter Wonderland.

Dit jaar zal HouseDeluxe er alles aan doen om te zorgen voor net zo'n succesvolle avond als vorig jaar. Want de traditionele kerstavond in Purmerend verdient een top feest! Daarom zal ook dit jaar een prachtig winters en Kerst decor het toneel bieden voor deze speciale editie van HouseDeluxe. De P3 wordt weer onherkenbaar omgetoverd tot een winters paradijs! Maar dat is slechts het begin!

Want net als vorig jaar staan ook dit jaar enkele van de beste DJ's van Nederland voor jullie klaar. En met Sunnery James & Ryan Marciano misschien wel twee internationale rising stars! Ze staan nog niet in de DJ Mag Top 100, maar erg lang kan dat niet meer duren. Ze worden op Ibiza op handen gedragen tijdens de Swedisch House Maffia avonden en de eerste gigs in de VS zijn ook al een feit. HouseDeluxe is dan ook bijzonder trots te kunnen melden dat ze op kerstavond met alle liefde terug wilden keren naar hun oude hometown Purmerend voor een set in de P3! Verder komt ook Ricky Rivaro de bezoekers trakteren op een hartverwarmende set. En gezien de kou die ons te wachten staat, is dat meer dan welkom! Verder zullen Local Hero Baz en Taste-it! resident Alex Cruz uiteraard hun beste platen, cd's en mp3sticks meenemen om de zaal te laten horen dat ook zij raad weten met een paar Pioneers en een inspirerende setting als het Winter Wonderland in de P3! De vocalen komen van yaNto. In zaal twee zullen D-Vario en RutgerVL zorgen voor een verrassende mix van eclectic en house. Een mix die zal zorgen voor handjes in de lucht en voetjes van de vloer!

Tickets á € 15,00 zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen. En zoals gezegd, vorig jaar was het snel uitverkocht. Dus wil je kerst in stijl beginnen, wacht dan niet te lang met het scoren van je ticket en zorg dat je er bij bent!

1 opmerking

RutgerVl Groot gemaakt door ons haha. Top dj draait lekker en voelt het publiek goed aan.

Mooie keuze