Partyflock
 
­ Nederland

Grandioos!

gepubliceerd door , op
Grandioos!
2 november 2010
Zaterdag 4 december is het weer zover! Na een aantal zinderende edities bij Grandcafe Verderop is Grandioos! terug in Delft en dit gebeurt natuurlijk niet zomaar. Deze pakjesavond wordt groots uitgepakt en zoals altijd word dit knalfeest gegeven in de Verderop in Delft. Deze 4e editie wordt er weer hulp ingeschakeld van de beste regionale dj's, die je zullen laten losgaan op de beste housebeats.

De eerdere edities van Grandioos! hebben zich al flink bewezen en het concept slaat in als een bom. Laat je verleiden en gooi je dans in de strijd! Want deze avond is ook de laatste avond van Grandioos! in 2010. Wel niet getreurd want in 2011 is Grandioos! gewoon ‘Back and Bad'

De muziekpieten die voor de muzikale invulling zullen gaan zorgen zijn:
Kid Rush, Bengu, Marco Bergman, Eleven, Mez Verdalez, Nick Vathorst, Lazy Basterdz.

Om deze muzikale beleving nog heftiger te maken worden de dj's ondersteund door niemand minder dan MC Kris Kros. Zij vertellen je deze avond het verhaal waar je wordt meegesleept naar verre oorden, hete stranden en wereldsteden waar elektronische, bangin en uplifting house beats je het ultieme clubgevoel geven en je meenemen naar een ongekend hoogtepunt.

Om al lekker in de stemming te komen hebben Kid Rush en Marco Bergman speciaal voor jullie een grandioze set opgenomen:

http://soundcloud.com/kidrush/kid-rush-b2b-marco-bergman-grandioos-liveset

Op de aankomende editie van Grandioos! zullen al deze artiesten hun sound laten horen en Verderop op z'n kop zetten. De avond zal gekenmerkt worden door goede muziek, leuke mensen en een volle zaal van gezelligheid. Mis deze editie van Grandioos! dus niet!

Surf naar www.verderop.nl voor meer informatie.