Partyflock
 
­ Nederland

Seasons christmas edition

gepubliceerd door , op
Vrijdag 24 december a.s. is het zover: "de warmste avond van december", want dan staat Seasons "The Christmas Edition" in The The Sand, Amsterdam. Tijdens deze editie van Seasons worden er tv opnames gemaakt voor 'Wim gaat opstap', dus ook nog eens met kerst op televisie komen en de groeten doen aan familie en vrienden. Uiteraard worden de opname's beveiligd en zullen er geen close up opnames worden gemaakt zonder toestemming.

Fresh Room.
Door de verwachte drukte heeft de organisatie besloten een extra area te openen, namelijk "Fresh Room". De Fresh Room staat geheel onder leiding van Dj Jurgen. In deze Fresh Room zullen de dj's er een heerlijke rommel zooi van gaan maken, waar de gezelligheid en de beste klanken boven alles zal komen te staan. Eigelijk het kroeg gevoel maar dan in de dance scene. Iedereen kan verwachten dat dit een hele opzienbarende area zal gaan worden.

Christmas Room.
Ook zal voor deze speciale editie het decor geheel in kerststijl worden aangekleed, waarbij het kerstgevoel op deze avond sterk naar boven zal komen. Buiten het mooie decor waar Spirit2Dance bekend om staat, zal er ook weer gebruik worden gemaakt van de mooiste lasers en uiteraard een mega groot LCD-scherm met mooie kerst visuals.

Geen VIP
Omdat Spirit2Dance deze speciale editie verzorgt naast de gebruikelijke seizoens-feesten, zullen er geen VIP-tafels worden verkocht. Iedereen zal op deze editie het feest op dezelfde manier meemaken en ervaren.

Christmas Coctail.
Tijdens deze speciale "Christmas Edition" van Seasons dat ook het lessen van de dorst op een speciale manier kan gaan plaats vinden.
Er zullen namelijk speciaal voor deze gelegenheid verschillende kerst-cocktails worden gemixed aan de luxe coktailbar van The The Sand, zodat je deze speciale avond ook met het drinken een mooi gouden randje kan gaan geven.

Line-Up
Hoe wil je beter de kerstdagen starten met zo'n dikke line-up. Seasons staat voor een heerlijk vrij gevoel, Ook deze editie weer voor je zullen gaan creeren.

Seasons Christmas Stage:
Marco V
Dj Jean
Koen Groeneveld
Dj Jurgen
RutgerVL
Royal Deep
Mc Boogshe
Seasons Dancers

Fresh Stage:
Spider Willem
Miss Wendy
M-Dutch
José
Floyd

Tickets zijn verkrijgbaar via PayLogic, Dance Veilingen, Ticketscript, Primera winkels en alle Free Record Shops. Tickets in de voor verkoop €. 15,00 euro en aan de deur bij beschikbaarheid €. 35,00 euro

3 opmerkingen

The Sand, bij Full Moon volle bak, hoop ook bij jou Richard, Vette locatie:yes:
 
Lekkere line-up hoor .. en Marco V :respect: ben erg benieuwd naar dit feestje.