Partyflock
 
­ Nederland

Aanstaande zaterdag Midnight Freaks

gepubliceerd door , op
Midnight Freaks
3 november 2010
De Midnight Freaks staan te popelen: aanstaande zaterdag hebben ze een ware primeur in huis: het Duitse duo Superlounge staat voor het eerst in Nederland achter de decks. De avond wordt nog Duitser wanneer de jarige Alex Niggemann, die zijn publiek nooit en te nimmer stil laat staan, ten tonele zal verschijnen. International, maar stiekem echte Amsterdammer Julien Chaptal maakt deze line-up compleet. Tussen 01:00 en 04:00 zijn hun sets live vanuit AIR te beluisteren op Radio 538 in het programma Dance Department.

Nog nooit eerder verscheen het Duitse duo Superlounge, bestaande uit Alexander Bach en Oliver Fritsche, achter de draaitafels in Nederland. Aanstaande zaterdag bij Midnight Freaks in AIR dus een ware primeur! De stijl van de heren kan geplaatst worden in de categorie Deep & High Quality Tech House. Dit duo laat muziekliefhebbers in de meest chique club tot aan de vuigste underground locaties dansen tot ze er bij neervallen en deden dit al samen met o.a. dj Hell, Audiofly en Ricardo Villalobos. Voor degene die ook benieuwd is naar de sound en performance van deze heren is een bezoekje aan Midnight Freaks aanstaande zaterdag een absolute must.

Producer, dj en label eigenaar Alex Niggemann werd in 1984 geboren in de Duitse stad Dusseldorf. Van jongs af aan is Alex al bezig met muziek, in zijn jeugd speelde hij piano en schreef en luisterde hij rapmuziek. Op zijn zestiende kocht hij zijn eerste draaitafels en vanaf dat moment begon zijn inmiddels glansrijke carrière. Niggemann timmert inmiddels aardig aan de weg als producer, naast zijn eigen producties heeft hij al meegewerkt aan tracks voor o.a. Booka Shade, Tiefschwarz en Radio Slave. Het geen dat hem onderscheidt is dat zijn stijl moeilijk te beschrijven is. Alex Niggemann draait wat op dat moment bij hem past, dit gaat van duistere tech-house tot vocal house. Een ding dat zeker is, is dat hij altijd precies weet wat het publiek van hem wil en zich daaraan aanpast. Alex Niggemann a.s. zondag jarig, dus om 00:00u viert hij met iedereen in AIR zijn verjaardag.

Iedereen weet dat Julien Chaptal een van de opkomende en meest veelbelovende dj's is binnen de Amsterdamse elektronische underground scene. Wat men misschien niet weet is dat julien van oorsprong Frans is, tussendoor even in de USA en Canada gewoond heeft en uiteindelijk besloten heeft zich in Amsterdam te settelen. Zijn internationale achtergrond is goed terug te horen in zijn sound en juist dit onderscheidt hem van de rest. AIR en de Midnight Freaks zijn fan van julien, om deze reden zal hij hier aanstaande zaterdag voor de tweede maal achter de decks verschijnen.

vvk: 15,- via www.AIR.nl

Air 1
Alex Niggemann Duitsland
Superlounge Duitsland
Julien Chaptal

4 opmerkingen

Superlounge voor het eerst in Nederland! :)
Artiest {SHOWLIST artist 58601, 55869}
Lekker feestje!
 
Interessanttt!