Partyflock
 
­ Nederland

Tomorrow is now

gepubliceerd door , op
Tomorrow is now
1 november 2010
FeestTomorrow is now · kid & Shy and fly one year anniversary
Datumzaterdag 13 november 2010
LocatieSupperclub Site
Ter ere van het eenjarig bestaan van muziekbedrijf Tomorrow Is Now, Kid! en online kledingwinkel Shy and Fly wordt er een groot verjaardagsfeest in de Amsterdamse Supperclub gehouden. Wie jarig is deelt uit en dus kan iedereen zich inschrijven op www.invitemeplease.com voor een uitnodiging. Het feest is dus gratis. Spread the word, want iedereen is welkom.

Deejays als The Salvador Brothers, Nelly Siejo en Bobby Mash zijn de nieuwe garde deep, soulful, underground House pushers. Verwacht een muzikale reis door House van Old School tot Deep-tech. In de kelder staan namen als Alex Mir, Eindbaas, Marko Roca en Dro Moyo die allen een flinke set DJ-skills in huis hebben en een platencollectie om u tegen te zeggen. HipHop, Funk en Soul is hier het hoofdthema.

Naast een geweldige DJ-lineup zijn er uiteraard special acts te bewonderen. Zo zullen de Kulture Kids, bekend van ‘Move Like Michael Jackson’ een geweldige dansshow geven gekleed in de nieuwe collectie van Shy And Fly! Deze groep jonge getalenteerde dansers bereikten niet voor niets de finales van de dansshow. Dankzij hun opvallende uiterlijk en creatieve choreografieën weten zij in no time het publiek wilde te maken. ‘Darkminded’ kunstenaar UNQRN zal de witte zaal voorzien van zijn creatieve uitspattingen, verwacht het onverwachte op zijn canvassen. Psychedelische lijnenspel wordt afgewisseld met vormen die doen denken aan monsters. Check www.UNQRN.com voor zijn werk. In samenwerking met UNQRN hebben Tomorrow is now, Kid! en Shy And Fly ook een uniek T-shirt ontworpen welke gelanceerd zal worden in de loop van de avond. Wil je er een bemachtigen? Neem cash mee of probeer een van die kortingscodes te scoren voordat het T-shirt uitverkocht is, er is een gelimiteerde oplage beschikbaar.

Om even tot rust te komen? Dan kan je afkoelen met heerlijke hiphop, funk en soul in de kelder. Daag je vrienden uit voor een snel potje poker bij de PokerStars pokertafel om te kijken wie de beste is. Muziek, dans en fashion, het komt allemaal samen op zaterdag 13 november. Gratis entree voor genodigden: ga naar www.INVITEMEPLEASE.com en schrijf je in. Entree zonder invite: €10,-

1 opmerking