Partyflock
 
­ Nederland

Drift
Oud Hollandsch nieuwjaar

gepubliceerd door , op
Drift
3 november 2010
Na een fantastisch 2010 met louter uitverkochtte knaledities in Doornroosje, een fantastische Walk On vierdaagseweek en een fraai Good Life festival zal het jaar geheel in stijl worden afgeklapt met een groots nieuwjaarsfeest in het Nijmeegsche Kolpinghuis en de lancering van de nieuwe drift site.

Eindelijk is het dan zover. Drift heeft een eigen webstek waar alle belangrijke informatie staat vermeld. Vanaf nu zal er vanaf deze website nieuws worden gebracht en tevens zal er veel aandacht worden besteed aan de nazorg van de Drift evenementen in de vorm van filmpjes, foto's en opgenomen sets. Nieuwsgierig? Neem snel een kijkje en klik op www.driftomtedansen.nl

Na het fantastische Waalzinnig Nieuwjaar van vorig jaar komt Drift dit jaar keihard terug met een gruwelijke eindejaarsrave die de boeken in zal gaan onder de naam: Drift Oud Hollandsch Nieuwjaar. Blokjes kaas en oliebollen zijn gegarandeerd. Daarnaast heeft Drift met The Advent en Steve Rachmad een uiterst ziekelijk line-up geregeld. Snel de belangrijkste zaken op een rij.

Line-up technisch zijn er in vergelijking met vorig jaar een paar tandjes boven op geschroefd want met een kneiters dikke live set van The Advent en een moddervette dj set van Steve Rachmad staan er deze nacht twee ware technogiganten op het program. Natuurlijk is er zoals altijd ook veel ruimte voor regionaal geweld. Regelrecht vanuit de Waalstreek staan er dj sets van Ranz & Tanz, Mark Wanders en o.a Daan Anders gepland. Rotterdamse versterking is in de vorm van de Rotterdamse Triphousers Steven Pieters en KRY. Speciale vermelding is er ook voor de stijders van Give It Dub die voor deze gelegenheid een eigen zaal hebben gekregen en de uit Engeland afkomstige Statelapse hebben uitgenodigd voor een flinke portie oorverdovende baslijnen. Als laatste nog een speciale vermelding voor de opkomende succesformatie KuhlmannMensink. Met een release op Blabla in de pocket en een gezond aantal optredens in het vooruitzicht zullen zij deze nacht laten horen waarom zij het zoveelste Nijmeegse exportprodukt zijn. Live zoals live bedoeld is. Maak de dus borst dus maar nat!

Sfeertechnisch zal het Kolpinghuis tot een feestelijke Oud Hollandsche klaplokatie worden omgetoverd waar iedereen naar hartenlust kan dansen, struinen, chillen en genieten. Onder het mom van een tevreden roker is geen onrust stoker heeft Drift een zeer comfortabele rookruimte gereserveerd waar tevens relaxte muziek zal worden gedraaid. Al met al kan Drift stellen dat alle benodigde voorwaarden zijn geschapen om er ook dit jaar weer een waanzinnig feest van te maken. Het verheugen is inmiddels officieel begonnen en kaarten zijn dan ook verkrijgbaar op de Drift website. Gelet op de gang van zake het afgelopen jaar wil Drift iedereen adviseren om snel een kaartje te kopen. Het vorige jaar ging het namelijk ongelofelijk hard. Haal ondertussen vast de klompen uit de kast. Dit wordt weer genieten met de zachte “G'

Drift Oud-Hollandsch Nieuwjaar
Give it Techno
The Advent (live)
Steve Rachmad
Live: KuhlmannMensink (live)
Daan Anders

Give it House
Steven Pieters & KRY
Mark Wanders
Ranz & Tanz
Ivano Tetelepta

Give it Dub
Statelapse Verenigd Koninkrijk!
Spange Batta
BeeVee
Nicon
DBS

Visuals by Vingerverf

6 opmerkingen

Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
ziet er goed uit (Y)
Zin in!
relakst hoor... techno en dub tegelijk (y) kan niet beter dacht ik zo.
Ticket in de pocket, ben benieuwd hoe dit uitpakt in het Kolpinghuis.
Wie heeft die flyer gemaakt?
Hilbert