Partyflock
 
­ Nederland

Luminosity haalt internationale trancetop naar Amsterdam

gepubliceerd door , op
Luminosity
7 oktober 2010
FeestLuminosity · Before the Energy
Datumvrijdag 18 februari 2011
WinactieLuminosity actiegesloten
LocatieWesterUnie Site
Regen en kou zullen snel hun intrede doen en ook Piet Paulusma is al meerdere malen met een sjaal gespot. Desalniettemin kijkt men uit naar de clubnachten die door Luminosity altijd van een gouden randje worden voorzien. Het lijkt nog ver maar Februari/maart is voor velen een speciale periode waarbij het trance hart sneller gaat kloppen, adrenaline gehalte stijgt en de spanning niet meer te houden is. Finally, er komt licht in de duisternis, Locatie is bekend, Line-up is rond en het wordt een pre-party voor in de boeken. Luminosity Before the Energy komt er weer aan.

Locatie

Door het zeer internationale karakter van "Before the Energy" heeft men besloten om BTE dit jaar in Amsterdam te organiseren. Dit zal de reis voor de fans die van heinde en ver komen vergemakkelen, daar veel bezoekers het gehele weekend in Amsterdam zullen vertoeven. Met een ongelooflijke 28 verschillende nationaliteiten vorig jaar gaat Before the Energy zich dit jaar huisvesten in de WesterUnie en WesterLiefde. Deze Locatie leent zich bij uitstek voor een "underground" trance event door haar industriele look zonder aan sfeer in te hoeven boeten. Luminosity Events is dan ook zeer content met de locatie die in 2011 speciaal wordt omgedoopt tot Luminosity Tempel met 2 zalen, waarin talent wordt gecombineerd met gevestigde namen. Wel wordt er door de organisatie gewaarschuwd voor het beperkte aantal tickets dat verkrijgbaar is, in verhouding met Central Studios afgelopen jaar. Deze locatie is kleiner en dus sneller vol!

Line-up

Na al 3 zeer succesvolle BTE edities in de boeken te hebben staan is het Luminosity ook dit jaar weer gelukt om een aantal zeer originele namen voor deze editie te strikken. Uiteraard is er geluisterd naar een groot aantal verzoeken en tevens gekeken naar welke getalenteerde dj/producers dit jaar er met kop en schouders boven de massa uit staken. Hou je vast voor de line-up !

Westerunie:

Super8 & Tab Finland
Bolier Nederland
Agnelli & Nelson Ierland
Marcus Schössow Zweden
Tucandeo Ierland

Westerliefde:

Ernesto vs Bastian Nederland
Mike Foyle Verenigd Koninkrijk
Vast Vision Nederland
Bryan Kearney Ierland
Stonevalley Frankrijk

Dat vorig jaar een succes was is middels deze reportage wel duidelijk te zien. Kijk, geniet, en check naderhand http://www.luminosity-events.nl voor tickets voor de pre-party van het jaar.

6 opmerkingen

 
Goed bezig hoor (Y)
Zeker aanwezig.
 
Hier gaan we bij zijn!!!! Tucandeo heb ik nog gesproken van de zomer bij Luminosity on the beach :-)
Toffe gozer die Keven :D
Artiest {SHOWLIST artist 1218, 73034}
(y)
Artiest {SHOWLIST artist 28895, 99774, 160233}
:respect: ,fok energy:no:laat dit dan maar het grootste trance feest ter wereld worden:yes:
laatste aanpassing
 
:respect: