Partyflock
 
­

Crazyland & Exceptionnel are delighted to present Flight 69

gepubliceerd door , op
flyer Flight 69
FeestFlight 69 · Please fasten your seatbelt... Site
Datumzaterdag 27 november 2010
LocatieAviodrome Site
WinactieFlight 69 actie, gesloten
Er komt weer een uitverkocht feest aan 27 november. Hoezo crisis? Crisis dit, crisis dat! Alleen het woord al wordt je gewoon moe van. Ok, 2010 was een jaar dat er klappen vielen. Jullie merkten dat al op feesten die weinig tot niet bezocht werden. Immers dachten vele partygangers dat ze zelf ook ineens een feestje konden organiseren. Maar een organisatie die blijvende topfeesten kan blijven neerzetten, is toch wel even andere koek. Het is het jaar dat het ‘kaf van het koren' wordt gescheiden. De goed georganiseerde en bekende topfeesten waren in 2010 steeds allemaal uitverkocht! Denk aan Awakinings, Defqon, Mysteryland, Sensation, Armin only et cetera, maar ook de feesten van Crazyland zoals Royal Splah, BITCH, Booming Sexy New Years Vibe en 1001 Harem Nights en Exceptionnel-Gold van Exceptionnel. Een uitverkocht feest is een kroon op je werk. Een lekker gevoel, maar boven dat alles is het een gevoel dat je zeker weet dat de mensen je feesten super vinden. En daar doe je t allemaal voor uiteindelijk.Een toporganisatie wordt je niet zomaar! Een goede organisator is een goede strateeg, een goede zakenman, een goede crisismanager, een goede pr-man, maar vooral een perfectionist. Elke keer weer de puntjes op de bekende ‘i'. De organisaties van dit event strooien niet met vrijkaarten, maar dat is voor jullie als goed publiek ook niet erg. Een goed feest kost gewoon geld en ze overladen jullie niet met spam-mails en vrijkaarten... Een goede productie moet betaald worden en dat doe je dus niet met het uitdelen van vrijkaartjes. Kort samengevat 2010 wordt het jaar van de waarheid!Flight 69 is ook weer zo'n gezamenlijk topfeest van Crazyland & Exceptionnel wat een dezer dagen uitverkocht zal geraken! Het feest is pas 27 november en de laatste 200 kaarten zijn een feit. Zorg dus dat je er snel bij bent! Dat het feest héél speciaal gaat worden kunnen jullie zeker aannemen. Het feest zal in het luchtvaartmuseum Aviodrome gehouden worden op Lelystad airport waarvan ook een Boeing 747 onderdeel uitmaakt. Hoe speciaal wil je het nog hebben? De organisatie heeft voor jullie wel een paar belangrijke punten:
  • De dresscode is piloot, sterwardess of steward, onderhoudsmonteur, businesslook of geheel in het wit! Zorg dat je in gepaste kleding komt want er is een strenge doorbtich!
  • Single mannen komen niet binnen! Dames uiteraard wel.
  • De eindtijd van het feest is jammer genoeg van 06.00 uur naar 05.00 verplaatst.
  • Bewaakt parkeren is er voldoende. De kosten bedragen € 10,00 voor de hele nacht. Om de kosten te delen, zorg dan dat je met iemand anders kan meerijden!
  • Toiletten zijn geheel gratis.
  • Nog maar 200 kaarten te gaan. Wees optijd want vol is vol!
  • Roken binnen is verboden. Er is duidelijk een speciale rookruimte ingericht aan de achterkant van het gebouw. Hier zijn tevens ook extra toiletten aanwezig!
  • Er zullen voldoende lockers geplaatst worden, om je vooraf te verzekeren van een kluisje kan vanaf zaterdag 16 oktober een kluisje gereserveerd worden via Paylogictickets. Check de website van Flight 69.
  • Voor gepaste partykleding bezoek dan de speciale website van Clubwear

Wil jij graag bij dit feest aanwezig zijn?
Seedance, Paylogic of Easyticket. En de bekende voorverkoopadressen van Primera, Movie Max en Videoland.

Wil je liever VIP met al die extra's ? Klik dan op deze link voor al die extra's

Voorlopige agenda Exceptionnel

Crazyland:

19 opmerkingen

 
Dat gaat een heeel ongeevenaard feestje worden! :bounce:
Zo zin in!!! Alleen jammer van dat verkorte uurtje!! :)

BIJNA BOARDING (H)
DECISIONS
Werkzaam bij Decisions
Misschien komen we ff langs wordt wel een top feest
'Single mannen komen niet binnen! Dames uiteraard wel.'

Is dat even jammer!
Maarrr toch vet feestje! :D
 
WEET IEMAND WAT VIB IN HOUDT,

bij crazyland feesten is het dat je naar boven mag en lekkere dingen krijgt,

maar ik hoorde dat op dit feest dan niet de boeing 747 in mag
maar daar is wel de bmn zaal,

kan iemand me helpen mike en tanya sturen niks terug,

groetjes andrea
laatste aanpassing
oooohhhhhh nog even een sexy outfitje scoren!!! :cheer:

Zin zin zin!!! :honger:
 
Artiest House
Compleet nieuw concept..­ Zin in!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Heel erg vetjes hoor dit .. zeker aanwezig (Y)
The Others
Werkzaam bij The Others
Wat een superleuk nieuw concept!
Ontzettend veel zin in!
Hopelijk kan-ie volgend jaar weer op de agenda. Nieuwe initiatieven: (Y)
laatste aanpassing
Helemaal top!! Aanwezig.­
Beetje jammer van het pochen, goed dit goed dat. Dit heb je als goede organisatie toch niet nodig, over je zelf zeggen dat je zo goed bent. :(
 
"•De eindtijd van het feest is jammer genoeg van 06.00 uur naar 05.00 verplaatst." :O :O
Krijgen we dan nog wat geld terug?
laatste aanpassing
Krijgen we dan nog wat geld terug?.......­hoezo????....­crisis???...­als er jammer bij gezegd wordt denk ik dat de organisaties echt hun best hebben gedaan maar helaas te maken te hebben met de bureaucratie en strikte regels.....­wat zal t schelen, een euro misschien???....­de toiletten zijn in ieder geval gratis....­t blijft n megafeest!!!!
 
ik hoop dat ik win, WIL ZO GRAAG!!!!!! :(
 
Artiest Joia Vita
nog 4 nachtje :P