Partyflock
 
­ Nederland

Cocoon voor de vijfde keer op het Amsterdam Dance Event

gepubliceerd door , op
Cocoon
27 juli 2010
FeestCocoon · ADE special
Datumzaterdag 23 oktober 2010
WinactieCocoon actiegesloten
LocatieThe Power Zone
Dat de koning van de muziekdieren Sven Väth de hoofdstad onder de noemer ‘Party Animals' aandoet, is een 100% garantie voor een berengezellige beestenboel. Op 23 oktober houdt de Cocoon Karavaan met Cocoon Goes Amsterdam voor de vijfde maal op rij halt tijdens Europa's grootste club festival ADE. Na enkele maanden warm te hebben gedraaid in Ibiza, opent Cocoon in de Amsterdamse The Power Zone zijn kooien om het afgelopen zomerseizoen op knallende wijze uit te luiden. Het feit dat de technomeester en zijn gevolg de afgelopen jaren nooit hebben teleurgesteld tijdens het ADE, zal voor velen reden genoeg zijn om ook dit jaar op audiëntie te komen.

Het kleine grote feestbeest uit Frankfurt heeft het begrip ‘nightclubbing' het afgelopen decennium eigenhandig van een nieuwe inhoud voorzien. In de stadsjungle van Amsterdam gooit Sven Väth's dierentuin Cocoon dan ook alle remmen los voor de jaarlijkse ‘celebration of the techno and house nation'. In de vertrouwde The Power Zone vloeien op 23 oktober op spectaculaire wijze muziek, videokunst, decoratie en performances samen tot één van de heetste clubfeesten tijdens het ADE. De hilarische Party Animals trailer laat alvast een uitbundig voorproefje zien van wat Sven's vrolijke roedel allemaal in petto heeft.

In de grote zaal zal de charismatische technomeester liefst drie uur lang grommen en grooven op het podium. Het tweekoppige Extrawelt – bestaande uit de veteranen Arne Schaffhausen en Wayan Raabe - zet zijn nagels in een live optreden. Het bejubelde Guillaume & the Coutu Dumonts uit Montreal is na de release van het beestachtige artiestenalbum ‘Breaking the Fourth Wall‘ een hecht familielid van de Cocoon familie geworden. En de twee Cocoon residents Cassy Britton – alias Cassy - en Chris Tietjen nemen de zomerse sfeer van de recente Cocoon vieringen in Ibiza's Amnesia rechtstreeks mee naar het herfstige Nederland.

In de knusse bovenzaal is het Amsterdamse We Are E Management host van de nacht met een uitgebalanceerde dwarsdoorsnede uit de artiestenstal. De vier DJ's Darko Esser, Joey Daniel, Olivier Weiter en Johanna Mercker worden aangevuld door de twee duo's Rauwkost en Loops, die beide een live-set ten gehore gaan brengen.

Kaarten zijn nu verkrijgbaar via www.evotions.nl en kosten 27.50 ex fee.

Voor alle feestbeesten die de Cocoon vibe in een kleinere setting willen proeven, organiseert Evotions op 13 november een Cocoon Night in de Nijmeegse Doornroosje. Naast Cocoon protegé Chris Tietjen staan tot dusver de Nederlandse Secret Cinema en live act van het moment Egbert op het programma. Locale inbreng komt van de heren El Mundo & Satori, Mulder en Gideon Bouwens. Kaarten zijn verkrijgbaar op www.doornroosje.nl

2 opmerkingen

 
Ben al op Minus maar dit lijkt me ook een fijn feestje! :-)
 
Sven Vath :respect: