Partyflock
 
­ Nederland

De NachtQlub

gepubliceerd door , op
De NachtQlub
7 oktober 2010
Zaterdag 16 oktober is het wachten voorbij. Dan vindt alweer de derde editie van DeNachtQlub plaats, hét exclusieve feest in NL voor de echte Nachtbraqers. Marcella, Born to Funk en Pascal Morais draaien een bijzondere set voor de true minimal, deep- en techhouse fans. Drie nationaal en internationaal grote namen in een intieme setting. Don't miss it!

Nachtbraqers van de eerste twee edities weten het al, DeNachtQlub staat voor donker, intiem en power. Alleen jij en de muziek. Na het daverende succes van de vorige editie is Pascal Morais deze NachtQlub weer van de partij. Born to Funk draaide recent met Marcella op een feest in Tanzania en deze samenwerking proefde naar meer. Vaste DJ en initiator van DeNachtQlub, Marcella, neemt het diep in de nacht van de mannen over en geeft alvast een voorproefje van wat er tijdens de Amsterdam Dance Events van haar kan worden verwacht.

Deephouse in optima forma
Drie DJ's, die geregeld in de grootste clubs staan, maar op 16 oktober een set draaien waar ze echt voor staan. Niet de bekende commerciële housebeats, maar deephouse in optima forma. Een nieuw Amsterdams hoogtepunt dat nog verder wordt opgevoerd met een special Burlesque act. Tijdens de vorige editie, op 14 augustus, kwam ook Dwight Brown langs. Geïnspireerd door de intieme sfeer en de aanstekelijke beats van Marcella en Pascal Morais trakteerde hij het al oververhitte publiek op een korte maar indrukwekkende verrassingsset. Wie weet wat er 16 oktober gaat gebeuren?

Join us
Kortom, kun je niet wachten op ADE, heb je nog pijn in je voeten van 14 augustus, of wil je dit keer niet het gevoel hebben iets te hebben gemist: join us! Word vrienden met DeNachtQlub op www.facebook.com/denachtqlub en zet jezelf op aanwezig in het event voor gegarandeerde toegang.

5 opmerkingen

Jammer....ik dacht weer eens wat nieuws van Q-dance......dus niet.
Dat dacht ik ook! Beetje jammer.
Dan ben ik niet de enige die dat dacht :)
 
Same here! Wel leuk! :)
Artiest {SHOWLIST artist 62105, 11259}
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 15 oktober 2010 om 10:08:
Same here! Wel leuk!

+1
laatste aanpassing