Partyflock
 
­ Nederland

Moncaco international clubbing show

gepubliceerd door , op
Mics
7 oktober 2010
FeestMics · Monaco international clubbing show
Datumdonderdag 11 november 2010
LocatieGrimaldi Forum Site
FeestMics · Monaco international clubbing show
Datumvrijdag 12 november 2010
FeestMics · Monaco international clubbing show
Datumzaterdag 13 november 2010
Op 11, 12 en 13 november vindt de eerste editie plaats van de Monaco International Clubbing Show (MICS). Drie dagen lang herbergt Monaco belangrijke spelers in de clubindustrie, DJ's en vele bezoekers. Als het eerste evenement ter wereld dat zich toelegt op de nightlife industry, biedt het MICS drie dagen lang panels, shows, conferenties, exposities voor en door professionals uit alle sectoren van de clubindustrie. 's Avonds wordt de chique badplaats omgetoverd tot een waar clubwalhalla: DJ's als Boys Noize, Dennis Ferrer, hun eigen Chuckie en vele anderen zullen optreden in de prachtige clubs die Monaco rijk is.

Shows, expo's en netwerk hotspot in het Grimaldi Forum
Monaco, een voor velen tot de verbeelding sprekend stukje van de wereld. Een belastingparadijs en een mondaine badplaats voor de rijken der aarde en de internationale jetset. Van 11 t/m 13 november wordt dit dwergstaatje echter dé plaats waar de internationale nightlife industry samenkomt met als doel in te spelen op de behoeften en de fluctuaties van de clubindustrie. In het Grimaldi Forum, het conferentie- en congrescentrum van Monaco, zijn er exposities en worden er shows en andere activiteiten georganiseerd voor alle aan het uitgaansleven gerelateerde sectoren - clubs, bars en restaurants, DJ's, labels, architecten, licht- en geluiddistributeurs, onderzoekbureaus, ontwerpers, etc. Er zijn showcases, diverse (innovatieve) producten worden gepresenteerd, (specifieke) Knowhow wordt gedeeld en uiteraard is dit festival een ‘netwerkwerkplaats' bij uitstek.

Muziek, fashion, kunst en entertainment
MICS combineert het zakelijke met het plezierige: naast de activiteiten en tentoonstellingen in het Grimaldi Forum wordt Monaco ‘s nachts in één grote dansvloer getransformeerd. Wereldberoemde DJ's als Boys Noize, Dennis Ferrer, Bob Sinclar en Tocadisco zullen hun opwachting maken in de meest exclusieve uitgaansgelegenheden van Monaco. Ook biedt MICS talentvolle en relatief upcoming DJ's ruimte om te draaien, zoals de Zweed Avicii (bekend van o.a. zijn hit 'Bromance'), hun eigen superster Chuckie en het Australische duo Yolanda be cool.

MICS heeft ook aandacht voor mode, kunst en andere vormen van entertainment. Zo presenteert het Monte Carlo Fashion Forum gedurende deze drie dagen een prestigieuze modeshow; is er een Fashion Gallery met een selectie van de mooiste en meest luxueuze producten; zijn er exposities waar artiesten tonen hoe zij de hedendaagse muziekscene vertalen naar verschillende uitingen, zoals canvas, installaties, video, fotografie, etc. Verder wordt er een spectaculaire FMX show georganiseerd, en, wie eens een ‘echte' barman aan het werk wil zien: 's werelds beste cocktailshakers zullen hun kunsten vertonen tijdens het Bacardi World Flair Championship 2010.

MICS brengt zo op 11, 12 en 13 november belangrijke spelers van de internationale clubindustrie bij elkaar. Van conferenties, showcases en exposities voor professionals in het Grimaldi Forum tot heel veel muziek, modeshows, exposities en veel meer. Voor meer informatie en tickets: www.mics.mc; www.grimaldiforum.com.

.

5 opmerkingen

Wauw! Dat ziet er super vet uit! :bounce: :cheers: :bounce:
In het grimaldi forum zit sowieso al een club. Club Zelo's. Echt een super tent!

Een dikke kilometer verderop ligt Jimmy'z, die is ook geweldig!

Daarnaast zijn de privé feesten in het fairmont hotel altijd een genot....
 
Waaauw! :D