Partyflock
 
­ Nederland

Boe

gepubliceerd door , op
Boe
1 oktober 2010
Nog een paar maanden en het jaar is alweer voorbij! Dat betekent dat er nog maar drie laatste zaterdagen van de maand zijn dit jaar, dus nog maar drie mogelijkheden een feest van Best Oldskool Events mee te gaan maken, op de inmiddels bij de vaste BOE-ers vertrouwde locatie Op de OpdeSluizen van IJmuiden. Ook in september kwam het publiek weer in drommen naar OpdeSluizen. Het zegt dus genoeg over de aantrekkingskracht van dit feest dat zowat een nationaal begrip aan het worden is bij de echte liefhebbers van de pure house klassiekers.

De editie op 31 oktober staat net als vorig jaar weer in het teken van Halloween, het aloude feest van de Kelten waarbij het begin van hun nieuwe jaar werd gevierd. In de nacht tussen het oude en het nieuwe jaar was de scheidingswand tussen het land der levenden en de doden erg dun, zodat dwalende zielen de overgang konden maken, maar ook moest je oppassen niet zelf meegenomen te worden naar gener zijde. Om dit kwaad af te weren verkleedde men zich en zo was je onherkenbaar voor de geesten en lieten die je met rust. Althans zo gaat de legende. Hoewel voor BOE normaal een kom zoals je bent code heeft en ze ook voor deze avond geen dresscode verplicht wil stellen, wordt een aan Halloween aangepaste outfit, of een gehele verkleedpartij toch wel erg op prijs gesteld en zal er voor de leukste verklede, een toepasselijke prijs te winnen zijn.

Area één zal weer garant staan voor de heerlijkste house klassiekers tot aan de dikste oldstyle. Geestverruimende middelen voor die nacht in area één zijn: Buzz Fuzz- Dano- Edgarito- Gino- Groovemaster Johnson- Minimaster- Quinten de Rozario- Vox

En voor area twee: Josh Ohm -Edgarito -Flabbergaster -Niels Marieé

Nog even in het kort: Zoals altijd bij BOE dus weer een flink portie oldschool waar ook voor deze Halloween editie weer een peloton aan top DJ’s die wederom niet de minsten zijn. De decoratie zal ook weer echt B.O.E. zijn en vooral op deze Halloween editie word het misschien nog wel meer griezelen dan afgelopen jaar en je kan maar liefst van 22.00 tot de volgende ochtend 9.00 uur door gaan.

Route beschrijving: Noordersluisweg, (IJmuiden op Club op de Sluizen) A9 afslag A22 Beverwijk Corrus, spoor over linksaf corus volgen, IJmuiden sluizen volgen, T-splitsing over het spoor rechts sluizen volgen, na 1,5 km zie je dan aan linker kant van de weg een grote parking en de locatie

volgende editie BONZAI special:BOE

2 opmerkingen

Wij zijn er klaar voor:bounce:
Dat word griezelen...
Deze editie hebben we oude djs uit de ROXY voor jullie geregeld plus de vaste BOE djs.
Dat gaat weer een feest worden

Route beschrijving is een beetje aangepast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aangezien ze de weg naar de corus hebben opgebroken en je niet meer kan door rijden.
Hou de GELE borden K aan dan kom je er ook.
Deze borden staan na het spoor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS de datum moet 30 OKTOBER wezen:(
laatste aanpassing
Hebben er zin in... !!
Kleding besteld ;-) OP naar 30 okt. Is het al zover... ???

Liefs en sweet kiss,
Candy