Partyflock
 
­

StudentBeats maakt timetable bekend

gepubliceerd door , op
flyer StudentBeats
FeestStudentBeats · Michel de Hey in Heavy Heaven
Datumdonderdag 7 oktober 2010
LocatieHuize Maas Site
WinactieStudentBeats actie, gesloten
Nog even en het is zo ver: de eerste editie van StudentBeats is dan een feit! Op 7 oktober trakteert New Star Events de bezoekers op technoheld Michel de Hey en Groningse talenten. Zij zullen de nacht invulling geven door uitsluitend de beste techno en minimal te draaien. Samen met het beste geluidssysteem van het Noorden (Funktion One) en een omgetoverde Huize Maas belooft het op voorhand al een bijzondere avond te worden.

Thema en dresscode
Deze eerste editie van StudentBeats draagt het thema ‘Heavy Heaven'. Een belangrijk deel van het feest wordt zoals altijd gevormd door de bezoekers. Bij StudentBeats is er zelfs een hoofdrol weggelegd voor hen. Decor, visuals en licht zorgen voor een hemels sfeertje, maar zonder jullie, de bezoekers, voelt het niet compleet. Bij deze dus de oproep: "Dress heavenly if you like!" Maar ook degene die daar minder trek in heeft, is erg welkom. Niets moet alles mag!

Bekendmaking timetable
Wie er allemaal komen draaien in de Heavy Heaven was al bekend, maar hoe laat nog niet: Michel de Hey neemt niet al te laat plaats behind the wheels of steel, Harde Baas sluit af, tussendoor laten UlsT & Dither vast en zeker het anthem Heaven's Deception (te beluisteren via de website www.studentbeats.nl) horen en Arwin Lee opent het festijn! Kort gezegd:

23.00 - 01.00 Arwin Lee
01.00 - 02.00 UlsT & Dither
02.00 - 04.00 Michel de Hey
04.00 - 05.00 Harde Baas
Hosted by MC Bom

Om niet al te veel te missen, roept de organisatie iedereen op vroeg te komen.

Voorverkoop
De kaartverkoop voor dit event loopt goed. De organisatie garandeert dan ook niet - zoals bij andere feesten wel eens het geval is - een kaartverkoop aan de deur. Alleen als er kaarten overblijven in de voorverkoop zullen die aan de deur verkocht worden. Om teleurstellingen te voorkomen en om als bezoeker goedkoper uit te zijn, wordt aangeraden kaarten in de voorverkoop te halen. Kaarten zijn in de voorverkoop €9,50 (ex fee) en online verkrijgbaar via www.studentbeats.nl/Tickets. Fysieke kaarten zijn te koop bij de volgende platenzaken:

Plato (Oude Ebbingestraat 41-43, Groningen);
De Jongens van Hemmes (Steentilstraat 10, Groningen); en
Free Record Shops (overal in Nederland).

Aan de deur zullen kaarten €13,00 zijn.
See you in Heavy Heaven!