Partyflock
 
­ Nederland

Dance Department

gepubliceerd door , op
Dance Department
2 september 2010
Dance Department en AIR beginnen zaterdag 18 september het clubseizoen keihard. Griekse househeld Alex Celler, Kabale und Liebe en Tom Ruijg staan te trappelen om de clubs weer in te gaan en het festivalseizoen achter zich te laten.

Het festivalseizoen is nu toch echt afgelopen. Je kunt natuurlijk de hele maand september gaan huilen in je bed, terugkijkend naar de zomer van 2010. Dance Department en AIR bekijken dit gegeven liever van de zonnige zijde: geen lange zaterdagen of hele weekenden meer in de rij voor de bar en de dixie of dansen in de regen in je poncho. Om dit te vieren zijn er voor de vaste zaterdagavond in AIR te Amsterdam een aantal grote internationale helden uit de housescene uitgenodigd die worden bijgestaan door het beste van eigen bodem.

Alex Celler is door zijn energieke en intense beats een van de vlaggendragers van de nieuwe house sound. De van oorsprong Griekse Alexandros verliet in 2004 zijn vaderland voor Londen. Hier staat sindsdien zijn studio en heeft hij hard gewerkt aan het verdiende succes dat hij tot nu toe bereikt heeft. Celler krijgt support en lof van grote DJ's vanuit alle hoeken en door zijn indrukwekkende productieskills heeft hij tracks uit mogen brengen op labels als Cocoon, Area Remote en Tuning Spork. Om deze reden zijn de verwachtingen voor aanstaande zaterdag hoog gespannen.

Naast deze internationale act zijn er twee Hollandse jongens uitgenodigd om de avond compleet te maken. Liron van Daalen, ook wel bekend als Kabale und Liebe, heeft zichzelf in de laatste paar jaar flink op de muzikale kaart gezet als een van de ambassadeurs van de nieuwe Amsterdamse house sound. Zijn track “Since You Looked Into My Eyes” werd de festivalhit van afgelopen zomer. Aanstormend talent Tom Ruijg zal ook zijn eerste opwachting maken in AIR. Dit DJ-trio zal aanstaande zaterdag zorgen voor een ware traktatie voor het oor.

1 opmerking