Partyflock
 
­ Nederland

Hollands Hard

gepubliceerd door , op
In Huize Maas worden harde noten gekraakt met de beste early en hardcore van eigen bodem. Zaterdag 9 oktober komen namelijk de grootmeesters The Prophet, Dano, Dione en Endymion naar Hollands Hard in Groningen. Hollands Hard is een heel gezellig feest en muzikaal gezien gaat het er natuurlijk hard tegen hard. En als je al voor een joetje een ticket kan kopen in de voorverkoop betekent dat hardcore van vroeger voor de prijzen van vroeger. Voor wie nog niet eerder op Hollands Hard is geweest zijn de volgende sfeerbeelden een goede impressie van wat je kan verwachten.



Artiesten die sinds het einde van de vorige eeuw al op het podium staan en dat anno 2010 nog steeds wekelijks doen zijn hardcore. The Prophet, Dano, Dione en Endymion zijn zulke artiesten en stuk voor stuk ook al jaren verdienstelijke ambassadeurs van de Nederlandse hardcore scene. Dit jaar nog traden ze op in onder andere Zwitserland, Italië, Duitsland, Hongarije, Finland, Luxemburg, Groot-Brittannië, Polen, Spanje, Schotland, België, Zweden, Oostenrijk en Australië. 9 oktober blijven ze in Nederland en reizen deze Hollandse helden naar Groningen af om de gabbers van nu én toen een geweldig feest te bezorgen. Een van die Hollandse helden is dus Dov J. Elkabas alias 'The Prophet´. Hij was er de eerste editie van Hollands Hard ook al bij. Een rasartiest van het eerste uur en naast succesvol deejay, producer en labelbaas ook een geslaagd levenskunstenaar. Met The Prophet en Dano is deze avond trouwens ook 50% van de dreamteam in huis. En speciaal voor Hollands Hard heeft de oudste gabber die de organisatie kon vinden meegewerkt aan de volgende trailer. Als zijn gezondheid het toelaat is hij er op Hollands Hard ook bij. Check de trailer.



Hollands Hard brengt 9 oktober dus de beste early en hardcore samen onder één dak. Met het dikste geluidssysteem van het Noorden en early bird tickets van slechts 10,00 euro zit je voor een dubbeltje op de eerste rij. Tickets zijn landelijk verkrijgbaar via www.huizemaas.nl en de early bird actie is nog geldig tot en met 9 september. Op www.huizemaas.nl vind je ook een 360-view van de locatie. Tot 9 oktober.

Holland is *** het hardste!

7 opmerkingen

Wordt weer lekker hard hollands knallen :bounce:
Hollands Hard


Feest: Hollands Hard
Organisatie: Hollands Hard
Locatie: Huize Maas
Datum: 9 oktober 2010
Stad: Groningen
gepubliceerd door KimSize op zondag 12 september 2010 om 13:00


Tickets zijn landelijk verkrijgbaar via www.huizemaas.nl en de early bird actie is nog geldig tot en met 9 september

Das handig !!
 
Hmm, dat report van 6 februari maakt mij meer koud dan warm om naar dit feest te gaan. Slechte vertegenwoordiging van Holland als hardste!
Artiest {SHOWLIST artist 169295, 55694, 50902, 511}
Alweer een hele vette trailer! :lol:
Artiest SMIT
Uitspraak van verwijderd op zondag 12 september 2010 om 19:14:
Hmm, dat report van 6 februari maakt mij meer koud dan warm om naar dit feest te gaan. Slechte vertegenwoordiging van Holland als hardste!

Ik vind dit een beter filmpje...