Partyflock
 
­

StudentBeats · Heavy Heaven

gepubliceerd door , op
flyer StudentBeats
FeestStudentBeats · Michel de Hey in Heavy Heaven
Datumdonderdag 7 oktober 2010
LocatieHuize Maas Site
WinactieStudentBeats actie, gesloten
Op donderdag 7 oktober 2010 gaat er wél iets boven Groningen! New Star Events zal in Huize Maas de eerste editie van StudentBeats organiseren met als bovenaardse thema ‘Heavy Heaven'.

Nieuw concept
StudentBeats is een nieuw, enthousiast en ambitieus dance concept voor en door studenten. StudentBeats brengt lokale en talentvolle dj's samen met reeds gevestigde namen, in een nacht waarbij niet alleen de beste techno, minimal en house de revue passeert, maar ook een nacht waarbij iedereen wordt meegenomen naar een andere wereld. Met nieuwe - zelf in productie genomen - decors, visuals, lichtshows, acts en andere special effects, wordt Huize Maas omgetoverd tot een hemels stukje aarde. En als jij als bezoeker ook hemels verkleed komt, is het feest helemaal compleet! But remember: niks moet, alles mag!

Line-up
Op de eerste editie van StudentBeats zullen de volgende dj's acte de presence geven:

Michel de Hey (Sensation // Awakenings) (Hey! Records Rotterdam)

Harde Baas (TT-Festival // Simplon invites Paul Kalkbrenner)

Arwin Lee (Tec8h11no2 Outdoor // Treats Open Air)

UlsT & Dither (back2back set) (The Kids Like Techno)

Hosted by MC Bom

Het belooft al met al een bijzondere nacht te worden. De organisatie staat te popelen om deze nieuwe ervaring met het Groningse nachtleven te delen. De tentamens zijn nog niet begonnen en de stufi is net binnen, dus houd je agenda vrij op donderdag 7 oktober!

Anthem
Speciaal voor deze eerste editie van StudentBeats heeft Dither een anthem geproduceerd. Heaven's Deception is zijn nieuwste minimal track en naar alle verwachting zal hij samen met UlsT zijn set openen met deze gloednieuwe track. Beluister het anthem via www.studentbeats.nl.

Kaartverkoop
De voorverkoop voor dit unieke event is inmiddels begonnen!

Kaarten zijn in de voorverkoop €9,50 (ex fee) en online verkrijgbaar via www.studentbeats.nl/Tickets. Fysieke kaarten zijn te koop bij de volgende platenzaken: Plato (Oude Ebbingestraat 41-43, Groningen); De Jongens van Hemmes (Steentilstraat 10, Groningen); en Free Record Shops (overal in Nederland en België).

Aan de deur zullen kaarten €13,00 zijn.

Meer dan alleen maar een feest
Ten slotte wil StudentBeats een positieve boodschap de wereld in sturen. Per verkocht ticket zal de organisatie een substantieel bedrag afdragen aan de Stichting voor Vluchteling-Studenten Uaf (www.uaf.nl) en het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds (www.muziekinstrumentenfonds.nl).

Meer weten? Check: www.studentbeats.nl