Partyflock
 
­

Good Life Festival

gepubliceerd door , op
Onder het motto. “En God zag dat het Good was” organiseert Drift aanstaande zaterdag een ideale afsluiting van je zomer. Aan al het goede komt helaas een eind, maar dus niet voordat het in de intieme setting van Nijmeegs openluchttheater “de De Goffert” nog een keer helemaal los gaat. Fijne mensen, een sfeervolle ambiance en kneiters dikke beats. Dat zal het zijn en zo moet het worden. Omdat de zomer al duur genoeg is heeft Drift er met een entréé van slechts 10 euro voor gezorgd dat niemand dit knusse festijn hoeft te missen.

Op twee stages staan een twintigtal acts geprogrammeerd. Waarbij techno, house, dubstep, drum n bass, broken beats, electro en andere ondergrondse klanken de boventoon voeren. Beatfreax united. Dat sowieso. Een speciale vermelding gaat hierbij uit naar living legend Juan Atkins. Hij geeft speciaal voor Good Life disco en house college dat louter bestaat uit zwart goud. Net als voorgaande jaren wordt de overige line up gevormd door sappige spetters uit eigen stad. Hieronder de exacte timetable.

Stage 1
13:00 - 14.30 The Trip a.k.a Luuk Kielen en Stout
14:30 - 16:30 Das A-Team a.k.a Roger Gerressen, Sinan Alakus, Ranz & Tanz
16:30 - 18:00 Mark Wanders & Camiel
18:00 - 20:00 Juan Atkins
20:00 - 21:30 Pitto & Darko Esser
21:30 - 23:00 Brent Roozendaal & Alex Jansen
VJ Vingerverf

Stage 2
13:00 - 15:00 CasaWolfskuul 1980
15:00 - 16:30 Yaron Cohen & Davy Brandts
16:30 - 17:30 Jayton
17:30 - 19:00 Minoelec & Menno Overvliet
19:00 - 20:00 Live: Steve Mensink & René Kuhlmann
20:00 - 21:00 BeeVee
21:00 - 22:00 DBS
22:00 - 23:00 B.Core

Opluchttheater “de De Goffert” ligt zoals de naam doet vermoeden in het De Goffert Park te Nijmegen. Omdat er aanstaande zaterdag een voetbal wedstrijd is van Nec is het lastig om direct bij het park te parkeren. Het advies is dus om lekker op de fiets te komen. Vanaf Centraal Station gaat tevens ieder kwartier bus 8 die stopt dicht bij het De Goffert park.

In samenwerking met Planet Rose heeft Good Life een dikke afterparty georganiseerd in Doornroosje. Hier zal behalve Juan Atkins tevens Amsterdams grootmeester Dimitri optreden. De achterzaal wordt gehost door Good Life. Meer info?Klik hier

De weersverwachtingen zijn prima, met veel droogte en een temperatuur van ongeveer 20 graden beloofd het een lekkere dag te worden. Houdt er echter rekening mee dat het later op de avond af kan koelen. Neem dus even een trui mee.

Good Life heeft een ware Nijmeegse loempia legende gestrikt die de gehele dag paraat staat met oosterse knalhapjes en andere lekkernijen. Gezonde trek en vette hap zijn dus gefixt

Als laatste punt. Op het terrein kunnen munten worden gepind. Sigaretten en eten moeten met cash worden betaald.

Terwijl de kaartverkoop lekker loopt zijn er voor het belachelijk lage bedrag van 10 euro in de v.v.k. nog steeds kaarten te koop via deze link. Opgelet. Probeer samen tickets te kopen i.v.m de transactiekosten.

Om een lang verhaal kort te maken kan dit alles eigenlijk heel gemakkelijk worden samengevat tot een enkele zin. Het wordt gewoon een hele vette topdag waarbij God zal zien dat het allemaal Good is.

3 opmerkingen

De weersverwachtingen zijn prima? Ja?