Partyflock
 
­ Nederland

Grootste trance-concept uit Engeland komt naar Nederland

gepubliceerd door , op
Lashed
28 juli 2010
FeestLashed · in Holland
Datumzaterdag 11 december 2010
WinactiesLashed actiegesloten
Lashed actiegesloten
LocatieMaassilo Site
De Maassilo in Rotterdam zal op Zaterdag 11 december Lisa Lashes verwelkomen met haar “Lashed” concept. Vanuit de U.K. komt Lisa over met haar eigen crew, decoraties, entertainment en collega DJ's Kutski & Phil York .Lisa staat haar mannetje met haar dreunende Trance/Techtrance/hardtrance en Harddance sound.

Ze heeft gedraaid op de grootste Europese festivals zoals Global Gathering, Creamfields en Dance Valley en party's in the U.K. zoals Godskitchen, Gatecrasher en Storm. Ook in Ibiza draait ze als headliner en haar tours hebben haar onder anderen in China, Canada, Amerika, Rusland, Australië, Nieuw Zeeland en Japan gebracht. In een interview zegt ze; “Rest assured that whatever I do, I do it hard and dirty; it's my favourite way!

Bezoekers kunnen dan ook rekenen op een event waar de vonken vanaf gaan spatten.

Na het Club Privilege concept “The face of Ibiza” en het I&B Events concept “House meets hardcore” is het de Inclusivo Event organisatie wederom gelukt een vernieuwend Dance Event in Nederland neer te zetten. Net als de twee andere concepten beleefd “Lashed” in Nederland de première en zullen er in 2011 2de edities van deze concepten gaan volgen. Het is goed te zien dat de Dance scene in Nederland vernieuwend bezig is en niet schroomt buiten de eigen grenzen te kijken.

Naast 2 spetterende optredens van de “number 1 female dj of the world” Lisa Lashes en haar collega's Kutski & Phil York kunnen de bezoekers ook genieten van andere top artiesten zoals Marcel Woods, Melvin, Jochen Miller, Artento Divini, Fausto, Sied van Riel, Ummet Ozcan, Maarten de Jong en de Mad Boyzz. Een line up om je vingers bij af te likken.

De avond en nacht zullen door licht- en lasershows, sensuele lashettes, special effects en meer, de bezoekers al snel van hun planeet wegvoeren naar zonnestelsels “far far away'! De Inclusivo organisatie kent ook nu weer speciale win acties en ticket acties. Check de verschillende sites en boek snel.pak je voordeel voor het te laat is. Maak gebruik van de speciale hotel arrangementen korting en de early-bird actie die nog tot 11 september doorloopt.

Meer informatie omtrent “Lashed in Holland” en de ticketverkoop zijn te vinden op:
www.inclusivo.nl/
www.djlisalashes.com/
www.pfagency.net/
www.maassilo.com/
Haal dus snel je tickets in huis bij Ticketscript en alle Free Record Shops.

14 opmerkingen

Dit feest begint me steeds meer aan te spreken.. :lief:
dat is bruut!!! LISA LASHES!!!:respect: Jammer dat ik er niet bij kan zijn.........
Lisa Lashes!! Zeker dik dit! Staat al heeeel lang op m'n lijstje :D
 
Na lang wachten komt die er dan toch eindelijk aan `Lashed in Holland` gaat knallen.
Dit mega concept uit de UK van Mrs Lisa Lashes herself komt voor het eerst naar Nederland.

Naast de top artiesten zoals hierboven benoemd zullen grootse LED schermen met visuals, licht & lasereffecten, prachtige decors en sensuele lashettes het event compleet maken voor de ultieme beleving.
Verdeelt over 2 stages zullen meer dan 12 top artiesten hun beste muziek laten horen .. Lisa Lashes zal maar liefst 2x optreden en in beide area´s een optreden verzorgen.

De lancering zal groter opgezet worden dan de meeste mensen zich kunnen indenken .. en in 2011 zullen er nog 2 knallende edities gaan volgen dus zorg dat je erbij bent.

Haal je early-bird snel want er zijn er slechts 500 beschikbaar TOT 11 September.
Don´t miss this one !!!
Vet en ook hele vette locatie!!!
 
kan niet wachten.....
Vet :D en in de maassilo :D:D
 
Zeker proberen hierbij te zijn. (y)
Aanwezig :)
mr. woods en van Riel... Toppers!(Y)