Partyflock
 
­ Nederland

Crazy Sexy Cool viert tweejarig bestaan

gepubliceerd door , op
Zaterdag 25 september 2010 is een speciale dag. Het succesconcept Crazy Sexy Cool viert op deze dag namelijk haar tweejarig bestaan. Met vier area's, een geweldige line-up, ruime openingstijden en de altijd gezellige “Crazy Sexy Cool” vibe kan dit niet anders dan een topfeest worden!

Een verjaardagsfeest moet speciaal zijn. De hoofzaal zal daarom aangevoerd worden door headliners Sunnery James & Ryan Marciano, Hardwell, Leroy Styles, Gregor Salto en Quintino. Deze 6 topacts hebben een superdrukke zomer achter de rug. Week in week uit, vliegtuig in vliegtuig uit. alle Nederlandse partygangers moesten eraan geloven in het buitenland. Op zaterdag 25 september 2010 komen ze samen om jullie te verwennen met de nieuwste beats. Sunnery & Ryan stonden dit jaar in de Pacha tijdens de maandagavonden met de Swedish House Mafia en draaide in de ArenA op Sensation White; ongekende hoogtepunten uit hun carrière. Ook Hardwell heeft samen met Gregor Salto en Quintino een goede zomer achter de rug. Deze boys vlogen o.a. naar Griekenland, Spanje, Turkije, Bulgarije en Gran Canaria. Leroy Styles, steevast de resident van Crazy Sexy Cool, heeft samen met Mitch Crown de heerlijke track Past Sense op z'n eigen label Afrazoo uitgebracht. Daarnaast stond hij o.a. op Dirty Dutch Festival, Latin Village, Zomerkriebels en Emporium. Verder staan Baggi Begovic, Michael Mendoza (de kersverse man van topmodel Kim Feenstra), Stefan Vilijn, Vaiks L, Zawdi MC MC, MC Mr. VI en MC Crown in de hoofdzaal.

Area 2 is ingericht voor de liefhebbers van deephouse. Ook deze editie komt de Fransman Manoo jullie verwennen met de diepste, soulfulle beats. Het Amsterdamse collectief RiskSoundsystem, Rancido, Mario Dwight en de dames van Cincity's Yazz maken de line-up van deze zaal compleet. Uiteraard komen de lekkerste urban, eclectic en classics ook aan bod. De 3e Area is namelijk: cool! Met The Flexican (bekend van de Flinke Namen), FLAVA, Dyna, Superior, Fullscale en FS Green zit dat wel goed. Deze mannen draaien op alle bekende feesten en weten precies hoe ze het publiek op het juiste manier moeten verwennen. MC Lady Bee en MC Bizzey hosten deze zaal.

Als extraatje is de basement weer ingericht met de “underground” van Rotterdam. Een grote vriendengroep onder aanvoering van Mokrani zetten ze de basement van de Maassilo compleet op z'n kop. Jamie Lie A Kwie, Rudichi, Alex Pi, Jeff Moore en Jason Cheiron. De echte kenners weten precies wat ze te wachten staan: totale madness op de dansvloer!

Tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar op www.maassilo.com, www.crazy-sexy-cool.com of een van de vestigingen van Free Record Shop. Kaarten kosten slechts 15,00 euro (ex fee) De kaartverkoop van Crazy Sexy Cool gaat zoals altijd keihard, dus haal je tickets in de voorverkoop zodat je dit tweejarig bestaan niet hoeft te missen! Aan de deur betaal je meer. De bereikbaarheid van de Maassilo is goed. Vanaf centraal station Rotterdam rijden er metro's van en naar de Maassilo. Je pakt de blauwe Erasmuslijn vanaf centraal station en stapt uit bij metrostation ‘Maashaven'. De Maassilo ligt hier pal naast. Ook gaan er diverse tramlijnen naar Maashaven. Raadpleeg Planner Plus op www.ns.nl of www.9292ov.nl voor exacte vertrek- en aankomsttijden. De Maassilo is per auto uitstekend te bereiken. De Maassilo is centraal gelegen in het verlengde van de Erasmusbrug op 500 meter vanaf het Nieuwe Luxor theater. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op De De Kades rondom de Maashaven. Kom op tijd om files te voorkomen.

De Maassilo is geopend van 22:00 tot 07:00, dus kom uitgerust deze kant op! Zaterdag 25 september 2010 is het zover: Crazy Sexy Cool 2 year Anniversary. CU there!

3 opmerkingen

2 Jarig... Is dat ook al reden tot feest :s
 
Wel een lekkere line-up hoor .. en de Maassilo (Y)
Nice! Crazy Sexy Cool en vroeger Beatloverz waren toch wel DE feesten in de Maassilo. Jammer dat iedereen hun daarna ging kopiëren