Partyflock
 
­ Nederland

Fly BerMuDa
Berlijn op zijn best

gepubliceerd door , op
Tussen 3 en 6 november 2010 is het weer tijd voor Bermuda. Bermuda staat voor: Berlin Music Days. Vorig jaar was dit nieuwe concept een ongelofelijk succes. Het wordt dus weer tijd voor een nieuwe editie! De clubs verwelkomden vorig jaar meer dan 30.000 liefhebbers van elektronische muziek. De beste clubs uit de stad doen mee (o.a.Weekend, Watergate, Tresor, Berghain, WMF, Arena Club, RAW en Club Maria). Ook dit jaar kan men weer genieten van de meer dan 100 DJ's en live-acts.

Dit jaar is er gekozen voor een andere opzet. Naast alle nachtelijke activiteiten zijn er nu ook tal van dagactiviteiten opgezet, zodat de liefhebbers van elektronische muziek overdag ook niks te klagen hebben. Er zijn tal van exposities, beurzen, conferenties en workshops die verspreid door de stad gehouden worden. Maar er is nog meer.

Fly BerMuDa
De ontknoping van deze week heet Fly BerMuDa. Dit is het feest dat de ultieme apotheose van de Berlin Music Days moet worden. Op de voormalige luchthaven Berlijn Flughafen Tempelhof komen de beste DJ's en live-acts van de Berlin Music Days nog eenmaal samen om er op deze schitterende locatie een super feest van te maken. Na een roemruchte periode van meer dan driekwart eeuw sloot deze luchthaven op 30 oktober 2008 haar deuren, maar niet voorgoed! De grote vertrekhallen op dit Complex zullen op 6 november het prachtige decor voor Fly BerMuDa vormen.

De DJ's en live-acts zullen tijdens hun optreden ondersteund worden door verrassende visuals die speciaal voor deze unieke locatie zijn ontwikkeld. De visuals zullen dan ook door niemand minder dan Pfadfinderei worden verzorgd. Dit alles tezamen maakt dit een uniek evenement dat het nachtleven van Berlijn op zijn best laat zien.

Line-up
De line-up is een perfecte afspiegeling van de variëteit aan DJ's en live-acts die optreden tijdens de Berlin Music Days. De line-up bestaat tot nog toe u it de volgende DJ's en live-acts: Loco Dice, Richie Hawtin, Sven Väth, Live: The Koletzkis, Live: Tiefschwarz, Live: Paul Kalkbrenner, Sebo K, The Cheapers en Live: Schwarz/Âme/Dixon. Dit is echter nog niet alles. Er zullen binnenkort nog meer DJ's en live-acts aangekondigd worden.

Tickets
Tickets zijn hier tegen €42,50 (incl. fee) verkrijgbaar. Voor de snelle beslisser zijn er ook Early Bird tickets te verkrijgen. Deze kosten €38,50 (incl. fee) en zijn verkrijgbaar tot dinsdag 31 augustus. Er kan op deze site gewoon betaald worden met iDeal.

Overnachting en vervoer
Via Technotravel zijn er hier hotels met een late check-out te boeken. Op deze manier kun je lekker van het feest genieten en nadien uitgerust weer naar huis rijden. Mensen die liever per bus reizen kunnen hier een reis vanuit Nederland boeken.

2 opmerkingen