Partyflock
 
­ Nederland

Dancetour Apeldoorn

gepubliceerd door , op
Het Marktplein in Apeldoorn staat zondag 8 augustus weer in het teken van Dancetour Apeldoorn!
De toegangspoorten gaan om 13.00 uur open! De DJ's Marco V, Chuckie, Sunnery James & Ryan Marciano, Afrojack, Youri Donatz en DJ Ludovika draaien tot 22.00 uur hun sets! Entree = gratis!

Line up Dancetour Apeldoorn
Dancetour wordt om 13.00 uur geopend door Youri Donatz. Deze DJ/producer is ook werkzaam op de radio op DeepFM en Sneakers Muzik Radio. Hij heeft al in meerdere clubs in Nederland gedraaid en is zijn internationale carriere tijdens de Camel Party Flights begonnen. Om half drie is het de beurt aan de winnaar van de Dancetour DJ Knock Out. DJ Ludovika won deze finale op 4 juni in Club Allure en staat hiermee tot drie uur op het podium van Dancetour Apeldoorn. Tegen drie uur neemt Afrojack de draaitafels over. Afrojack is inmiddels een gerenommeerde naam in de Nederlandse club scene. Met al vele dance tracks op zijn naam, een veelvoud aan remixen en een eigen platenlabel is deze DJ inmiddels wel talent af. Na Afrojack is het de beurt aan Sunnery James & Ryan Marciano. Zij zijn het nieuwe duo in de Nederlandse house scene. Zij treden overal op met hun eigen diepe en funky housesound. In februari stonden zij nog in een uitverkochte Heineken Music Hall. Om zes uur is het de beurt aan Chuckie. Deze Nederlandse DJ afkomstig uit Suriname heeft al meerdere malen een Top 40 notering behaalt met verschillende singels. Hij wordt ook wel “The King of Mixing'genoemd. Hij heeft zijn eigen feest Dirty Dutch in de Amsterdam RAI en draait daarnaast op talloze evenementen wereldwijd.
De afsluiter van Dancetour Apeldoorn is niemand minder dan Marco V. Hij is al lange tijd succesvol. Zo had hij in 2001 al een grote hit met “Godd”. Ook in 2009 was hij niet weg te denken uit de dance scene met hits als “Coma aid” en “Unprepared”. Hij is één van de vaste DJ's op de evenementen van Dancetour. Tot tien uur sluit hij Dancetour Apeldoorn in stijl af.

Dancetour ‘Bringing people together'
Het bij elkaar brengen van mensen, in het bijzonder jongeren en jong volwassenen, staat centraal bij Dancetour. Dit wordt bereikt door het ondersteunen en organiseren van activiteiten in dertien steden door heel Nederland. Deze activiteiten bestaan uit verschillende participatieprojecten en natuurlijk het gratis toegankelijk dance evenement Dancetour. Voor deze participatieprojecten (Dancetour projects) wordt er samengewerkt met jongerenorganisaties, gemeenten, onderwijsinstellingen, jeugdzorg en poppodia. De projecten creëren betrokkenheid onder de doelgroep. Het evenement is de ontmoetingsplek waar iedereen samenkomt. Alles staat in het teken van ‘bringing people together!'

Let op!
Het evenemententerrein op het Marktplein is met de auto moeilijk te bereiken, de organisatie raadt je dan ook aan om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer, de fiets of lopend te komen!

Lopend vanaf het station is het ongeveer 10 minuten lopen. Vertrek in westelijke richting op de Laan van de Mensenrechten naar de 1e Wormenseweg. Ga rechtsaf bij de Hoofdstraat. Vervolg de weg naar Nieuwendijk, vervolgens volg je de weg naar de Hoofdstraat. Sla rechtsaf bij de Beekstraat. Ga op de Beekstraat linksaf bij de Marktstraat. Sla uiteindelijk rechtsaf het Marktplein op.

Kom je met de fiets, dan kun je deze stallen in de fietsenstalling aan de Marktstraat. Deze stalling is tijdens Dancetour Apeldoorn open.

Mocht je toch met de auto komen dan kun je parkeren in de parkeergarage aan de Roggestraat. Deze garage is 24 uur per dag open. Vanaf deze garage is het ongeveer 10 minuten lopen.

De toegang voor dit evenement is helemaal GRATIS! Maar kom op tijd want VOL=VOL.

Timetable
Hosted By MC Villain
Visuals By Kitsune.tv

13.00 - 14.30 uur Youri Donatz
14.30 - 15.00 uur DJ Ludovika (Winnaar Dancetour DJ Knock Out)
15.00 - 16.30 uur Afrojack
16.30 - 18.00 uur Sunnery James & Ryan Marciano
18.00 - 20.00 uur Chuckie
20.00 - 22.00 uur Marco V

11 opmerkingen

Aanwezig! Hopelijk blijft het weer goed :D
woop woop... :cheer:
Aanwezig :D
Lekker geks! Onstuimigheden van de bovenste plank:D
Hahah als je de looproute uit dit bericht neemt, mag je wel vast een dag eerder beginnen met lopen :rot:
 
Als ik me goed voel van dance valley, misschien ook hier nog even kijken. :)
Uitspraak van koekiewoef op vrijdag 6 augustus 2010 om 14:17:
Hahah als je de looproute uit dit bericht neemt, mag je wel vast een dag eerder beginnen met lopen

+1 , 1 lange weg rechtdoor, en je bent er :D