Partyflock
 
­ Nederland

Luna Beach Festival is regenproof

gepubliceerd door , op
Lunabeach 2010
28 juni 2010
Zaterdag 4 september is het tijd voor de vijfde editie van het Luna Beach Dance Festival. Het dancefestival vindt plaats in recreatiegebied Park van Luna ( Ring Alkmaar-Noord / Heerhugowaard-Zuid) aan het Strand van Luna. Na eerdere succesvolle edities, gaat Luna Beach ook dit jaar weer voor intimiteit, kwaliteit en sfeer. Dit vijfde jubileumjaar met maar liefst vier area's wat een grote diversiteit aan muziek betekent. Na een aantal verregende edities, wordt er dit jaar een grote feesttent geplaatst op het Strand van Luna, zodat zelfs bij NW-12 doorgefeest kan worden!

Area 1: Strictly '90s XXL in grote feesttent op het Strand van Luna
Het nineties spektakel vanjewelste
Het populaire Strictly '90s is elke keer weer, één groot gekkenhuis; van Nirvana-Grunge naar Captain Jack en van Lenny Kravitz naar Happy Hardcore, kortom alles kan en alles mag! In deze giga-tent vindt het Strictly 90s XXL-spektakel plaats, met live optredens van: The Party Animals, The Sunclub en dé Diva's of Dance: Des'ray van 2 Brothers on the 4th Floor, Linda Estelle van T-Spoon en Shaydie bekend van de Paul Elstak hits. Dvd-js Off the Wall en dvd-j Devious draaien de beste videoclips van de nineties, die te zien zijn op grote led-screens.

Area 2: Harddrive indoor mainstage
Het dak eraf met hardstyle
Harddrive staat garant voor hardstyle muziek met bekende dj's en lokale aanstormende talenten. Het belooft weer een ouderwets gezellige harde area te worden met een uitzinnige menigte en een vette line-up. Laat je vol overgave bedwelmden door de hardere stijlen van DJ Luna, Wildstylez, Alphaverb, Slim Shore, JP, The Vinyl Pimp, Ominous & Sequence, MC Da Silva.

Area 3: Deep Rood outdoor Redroom Terrace
Diep en meeslepend - júst for the music
Deep Rood brengt vernieuwende techno en house. Deep Rood vindt normaal plaats in de Redroom van de Waerdse Tempel, ditmaal is er geheel nieuwe Deep Rood Outdoor area gelegen naast de splinternieuwe mega-windmolen. Deep Rood stilt de honger naar house en techno tijdens Lunabeach. Set Your Mind Free met de unieke Detroitsound van DJ T-1000 aka Alan Oldham, de real housemusic van Richard Gatling en de vernieuwende sound van Kabale und Liebe. Benny Rodrigues is erbij om dé afsluiter in te luiden wat de klapper op de vuurpijl wordt: de comeback van Dj Dimitri! Deep Rood stage is hosted by MC Marxman. Deep Rood geeft geen muzikale grenzen aan en elke bevlieging is toegestaan, van diep, vaag, electro minimal tot mysterieuze of groovende techno. Een mooie muzikale trip: 'something for your mind, your body & your soul!'

Area 4: Italo Disco in het Luna Beach House
Taking you back to the real italodisco
Een behoorlijk aantal Italo-liefhebbers zeggen dat 1983 het beste Italo jaar ooit was. '83 was vooral de zomer van ‘Dolce Vita' gezongen door Ryan Paris en ook ‘Vamos a la playa'. Het Italo-virus werd door de vakantiegangers verspreid en brachten deze als zomerhits mee naar huis.
Het donkerdere werk, daar waar veel mystiek rond hing en dus niet bedoeld voor de massa aan te trekken bleef op volle toeren draaien. In de Italo Disco area krijg je dan ook net even die andere 80s-classics en discosound dan die je doorgaans voorgeschoteld krijgt. Verwacht een groot bombastische viering van deze Europese discostijl met meestermixers When Harry met Sally & TESSisMore, Pim Warnars en de Italo Elite San Proper, Martin Duvall en LUPE.

Italo Elite is disco ten top, flirt, melodieën, zang, schoonheid, vakantie en verleiding en vooral hetero mannen in homo outfits: Italo Elite is de nieuwe standaard. Verwacht veel nare platen met disco, verleiding, flirt en powervrouwen.

Luna Beach Festival belooft weer een muzikaal hoogtepunt te worden als afsluiter van de festivalrijke zomer en de aftrapper van het rijkelijk gevulde clubseizoen. Op het weer hoef je niet te gokken, want de area's zijn regenproef! Wacht dus niet te lang en haal snel een van de meest gewilde kaartjes van het moment.

De tickets kosten 17,50 euro ex fee en zijn verkrijgbaar via Ticketservice en aan de kassa van De Waerdse Tempel op vrijdag en zaterdag van 10.00-18.00 en tijdens concerten en evenementen. Tickets (mits beschikbaar) kosten op de dag zelf aan de deur 25,- euro.

10 opmerkingen

 
leukleuk! :D
had tickets ook wel duurder verwacht eigenlijk, valt best mee !
Uitspraak van MAQ op dinsdag 3 augustus 2010 om 16:42:
had tickets ook wel duurder verwacht eigenlijk, valt best mee

idd.
Artiest Muradi
Het vetste feest van het jaar in Hhw en omgeving, mischien indian summer dan een goede tweede?
Zeker wel aanwezig met of zonder regen!
Dikke techno met Alan Oldham, Richard Gatling en Welcome-Back-Dimitri :cheer:

Aanwezig :D:D:D
Artiest {SHOWLIST artist 49113, 157317, 15263}
Here we go Again!!
For some sexy club wear for the ladies you can look here: http://www.lingerie2order.com/Clubwear_Lingerie.htm
Hard drive!!