Partyflock
 
­

Drift sluit zomervakantie af met Good Life festival

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 28 augustus sluit Drift de zomervakantie officieel af met Good Life festival in Openluchttheater de Goffert in Nijmegen. In een intieme setting met een heleboel leuke mensen en minstens zo veel vette muziek beloofd Good Life festival dit jaar weer een eindbazen feest vanjewelste te worden. Als kers op de taart heeft Drift er met een entree van slechts tien euro voor gezorgd dat niemand dit festijn hoeft te missen.

Muzikaal is er een meer dan Drift waardig programma op poten gezet met een dikke hoofdrol voor levende Detroit legende Juan Atkins. Stop Kraftwerk en George Clinton in een lift en wat er uitrolt zal klinken als Cybotron en Model 500, de monikkers waar Atkins vanaf 1983 monden mee deed open vallen. Juan Atkins zal op Good Life een speciale disco en house les geven die de muzikaalste wijsneus het zwijgen oplegt. Dat mister Atkins zelf ook niet bepaald vies is van het “goede leven” is alom bekend. Drift is dus blij dat dit feestbeest erbij is. Omdat Nijmegen het Detroit aan de Waal is wordt de rest van de line up voor 95% ingevuld door artiesten uit eigen stad. In Nijmegen weten ze al lang dat er voor ware kwaliteit niet ver hoeft worden gereisd. De locals zijn hier eigenlijk de ware helden.

Na twee geslaagde edities met lyrische reacties vanuit alle hoeken schreeuwde Good Life om een vervolg. Op veler verzoek is er een overstap gemaakt naar de zaterdag zodat mensen maximaal tot het gaatje kunnen gaan. Daarnaast is er in samenwerking met Planet Rose een officiële afterparty georganiseerd waar Juan Atkins zal worden vergezeld door niemand minder dan zijn Amsterdamse equivalent. Dj Dimitri is namelijk bezig met zijn come back en dat maakt dat er deze mooie nacht twee legendes voor de prijs van één zullen staan.

Samenvattend kan worden gesteld dat Good Life festival voor een heel zacht prijsje een geweldige dag heeft georganiseerd. Met een combinatie tussen goede muziek, fijne mensen, vermakelijke acts, een betoverende ambiance en een prachtige lokatie wordt het op zaterdag 28 augustus sidderen van genot. Want wees eerlijk. Een mooie zomer als deze verdiend een knallend plot. Drift is om te dansen. Vier dus het goede leven en beleef het mee.

Line-up
Stage 1

Juan Atkins
Pitto en Darko Esser
Mark Wanders & Camiel
Das A-Team aka Roger Gerressen, Sinan Alakus, Ranz & Tanz
The Trip aka Luuk Kielen en Stout
Alex Jansen & Brent Roozendaal

Stage 2
CasaWolfskuul
Yaron Cohen & Davy Brandts
Live: Steve Mensink & René Kuhlmann
Minoelec & Menno Overvliet
Jayton
BeeVee
DBS
B.Core

Tickets voorverkoop: €10
Tickets deurverkoop: €15
Koop je tickets online bij Paylogic.

6 opmerkingen

ZIN AN!!
IK BEN ER!!
 
Geen 90 decibel limiet hoop ik???
Uitspraak van verwijderd op donderdag 5 augustus 2010 om 10:49:
Geen 90 decibel limiet hoop ik???

We hebben nog nooit klachten gehad dat ons geluid te zacht was... Komt goed dus!