Partyflock
 
­ Nederland

Het foute feest!

gepubliceerd door , op
Het Foute Feest
9 juli 2010
Het foute feest brengt je op zaterdag 7 augustus in Utrecht weer alles wat maar fout is! De normaal zo stijlvolle Monza wordt omgebouwd tot het foutste feestpaleis van Utrecht. Foute decors, foute mensen in foute outfits en foute DJ's die foute muziek draaien zorgen voor een ontzettend foute sfeer. In een zes uur durend spektakel zullen de meest foute hits van vroeger en nu de revue passeren. Ben jij fout? Heb je foute vrienden? En hou je van foute muziek? Dan mag je dit niet missen.

Op zaterdag 7 augustus wordt het wachten van alle liefhebbers eindelijk beloond. Mensen dansen in onmogelijk foute kleding creaties op onmogelijk foute muziek. Zijn de Toppers jouw helden, kun je maar geen afstand doen van die gele Hawaï blouse en ken je alle liedjes van de Spice Girls uit je hoofd? Niets om je voor te schamen tijdens Het foute feest! Bij Het foute feest zijn roze leggings en blauwe pruiken hip, gouden kettingen sjiek en is een chihuahua de perfecte accessoire. Ga vanavond uit je dak op ‘Barbie Girl' van Aqua, bewaar je beste dansmoves voor ‘Celebration' van Kool & The Gang en zing iets te hard mee met ‘Girls just wanna have fun' van Cindy Lauper ‘. Ook zijn de VJ's weer aanwezig om je te laten meegenieten van de foutste beelden uit de foutste tv-series met de foutste acteurs. Trek je foutste danceoutfit uit de verkleedkist, bel je foutste vrienden op, kom zaterdag 7 augustus naar Monza en… beleef Het fouten feest!

Fout, fout en nog eens FOUT! Zomaar een greep uit de foute muziek die je deze avond kunt verwachten…

Aqua – Barbie Girl
Barry Manilow – Copacabana
Anita Ward – Ring my Bell
Rene Froger – Just say hello
The Village People - YMCA
Cyndi Lauper – Girls just wanna have fun
Kool & The Gang – Celebration
Paul de Leeuw – Vlieg met me mee
Christina Aguilera – Dirrty
Spice girls - Wannabee
Boney M – Daddy Cool

Het foute feest is de beste avond uit met je vrienden en familie. Er is altijd wel een goede reden te verzinnen om een avond helemaal uit je dak te gaan. Net jarig geweest? Ben je misschien net vrijgezel of ben je van plan dat binnenkort weer te worden? Een stapavondje met collega's? Of heb je gewoon zin in een hele leuke avond uit? Het foute feest biedt jou de perfecte invulling van deze zaterdagnacht. Een feest dat je gewoon echt niet wilt missen!

Tickets: vvk 10,00 euro (excl. fee), deur 12,50 euro
Presale online:www.hetfoutefeest.com, www.unomodo.nl
Presale adres: Plato Utrecht (Voorstraat 35 – Utrecht) Primera (alle winkels in Nederland / zie: www.primera.nl)
Website: www.hetfoutefeest.com /www.unomodo.nl /www.clubmonza.nl

7 opmerkingen

vaut.
beetje goedkoop om met iemand anders z'n concept een zaal te vullen..??
de foute party van q-music is en blijft het enige echte foute feest wat er is.
 
nepfeest.

het enige echte foute feest is en blijft carnaval :)
Werkzaam bij Powercore Events
Artiest {SHOWLIST artist 647, 26016}
Sinterklaas, das pas echt een fout feest