Partyflock
 
­ Nederland

Bloomingdale CD release tour 2010 Vrijdag 30 Juli Strandzuid Amsterdam

gepubliceerd door , op
Dit jaar gaat de Bloomingdale CD Release Tour langs een absolute Amsterdamse hotspot. Strandzuid opent namelijk op vrijdag 30 juli haar stranddeuren om alle bon vivants en levensgenieters uit de hoofdstad kennis te laten maken met deze heerlijke CD.

De prachtige ligging maakt Strandzuid al jaren tot een geliefde locatie. Alle hoofdstedelingen die graag genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft, vinden dit stadsstrand tegenwoordig met hun ogen dicht. Strandzuid is dan ook volledig uitgerust met een prachtige zandstrook, een restaurant dat je de hele dag voorziet van de beste menu's van de stad, een barbecue tijdens de zomermaanden en natuurlijk de beste DJ's in het weekend! De muziek word deze avond verzorgd door: Ricky Rivaro, ROOG, Benny Rodrigues, Frederik Abas en Alex Cruz en Choral

Timetable
17.00 - 18.15 Alex Cruz
18.15 - 19.30 Frederik Abas
19.30 - 21.00 ROOG
21.00 - 22.30 Ricky Rivaro
22.30 - 00.00 Benny Rodrigues
Vocals Choral
Percussion by Jethro Angkotta

Voorverkoop
De weersverwachtingen zien er goed uit voor aanstaande vrijdag. Dus dames de zomerse jurkjes en high heels kunnen met een gerust hart uit de kast gehaald worden! Het blijft uiteraard wel Nederland dus hou de voorspelling in de gaten. Bij regen is Strandzuid geheel overdekt. De voorverkoop gaat als een trein bestel je kaartje eenvoudig en snel via www.bloomingdaleontour.nl. Voor de late beslissers zullen er vanaf 17:00 ook kaarten aan de deur verkrijgbaar zijn.

Route/ Parkeren
Tussen de Amsterdam RAI en het Beatrixpark ligt Strandzuid, al meer dan vijf jaar het meest bruisende stadsstrand van Nederland en bij uitstek de hotste locatie voor zomerse feesten en evenementen Parkeren kan in de parkeergarage van de Rai (P1) en dan de borden congrescentrum /Strandzuid volgen.

Openbaar vervoer
Bus: 15
Tram: 25
Dichtstbijzijnde treinstation: Rai (borden congrescentrum volgen)

Munten
Strandzuid werkt met munten, deze kunnen worden betaald met een pinpas of contant

Table Service
Om een festiviteit te verheffen tot een onvergetelijke ervaring zijn elementen als comfort, gemak en welbehagen een must. Dat vertolken wij in de vorm van onder andere chique gedecoreerde tafels met uitzicht, luxe champagne van rijke smaak en verfijnde versnaperingen: de ideale behandeling voor de levensgenieter pur sang. Bel of mail voor onze voortreffelijke Table Service 0646295303 of mail naar info@globevipagency.com.

2 opmerkingen

Uitspraak van Thin White Duke op donderdag 29 juli 2010 om 15:35:
tram 4 denk ik

Altijd fijn al die postieve reacties op deze site. Hardstikke bedankt Thin White Duke