Partyflock
 
­ Nederland

PollerWiesen @ Jugendpark Keulen

gepubliceerd door , op
Pollerwiesen
22 juli 2010
Na de geweldige PollerWiesen op de oorspronkelijke locatie in samenwerking met c/o pop en de succesvolle M_nus editie in Leverkusen met o.a. Richie Hawtin en Marco Carola keren we terug naar het Jugendpark in Keulen, de onbetwiste thuishaven van PollerWiesen. Zet zondag 15 augustus alvast met dikke letters in je agenda!

Behalve de DJ line-up, die op z'n best zal zijn, zal deze editie extra aandacht worden besteed aan het geluid. Het luxe geluidssysteem zal zowel voor- als achterin het “rode loper” gevoel op de dansvloer geven! Daarnaast zullen er extra mensen voor het geluid ingehuurd worden om alles piekfijn in orde te maken én houden.

Employees of the Month zijn zonder twijfel Ricardo Villalobos, Scan X en Andrew Weatherall. Deze legendarische namen zullen op voorhand al voor de nodige spanning zorgen! Neem als voorbeeld Ricardo Villalobos, die een te gek zomerseizoen heeft, met als Blauersee (back 2 back met Luciano, red.) als een van zijn hoogtepunten. Op deze zondag in augustus verhuist hij mee naar het Jugendpark in Keulen waar hij zijn kenmerkende sound ten gehore zal brengen.

PollerWiesen presenteert deze dag ook Scan X Live. Naast Laurent Garnier is hij een van de oorspronkelijke pioneers van de Franse techno en een van de meest succesvolle paarden uit de F Communications label stal. Sinds 1993 weet Scan X, alias Stephane Dri, als geen ander hoe hij je aan het dansen moet krijgen. En ook deze keer zal hij op PollerWiesen bewijzen dat hij sinds het begin van de jaren 90 een grootheid is in de huidige techno scene.

Hoe dan ook, Andrew Weatherall verslaat ze allemaal! Deze man heeft een zeer rijke ervaring en de lijst van historische wapenfeiten is oneindig. Hij is producent van Primal Scream's “Screamadelica”, remixer of Happy Mondays, deel van de legendatische projecten Sabres of Paradise en Two Lone Swordsmen. De laatste tijd heeft hij het Britse duo de Fuck Buttons geremixt en heeft hij daarnaast een geweldig solo album geproduceerd. Party people van PollerWiesen zijn jullie klaar voor deze Engelsman?

Ook zullen lokale helden Shumi & Cess hun opwachting maken. Groot in de regio (Keulen/Düsseldorf) en daardoor een perfecte ondersteuning voor de helden Villalobos, Scan X Live en Andrew Weatherall.

Doe je gordel goed vast en maak je klaar voor deze editie op zondag 15 augustus 2010 in Keulen. Tickets zijn alleen beschikbaar aan de deur beschikbaar voor slechts 12 euro. Zien we je daar?

2 opmerkingen

Ricardo Villalobos :respect:....zin in evenals op Awake (9okt)
Villalobos op een heerlijk festival in Duitsland, aanwezig!! :-D