Partyflock
 
­ Nederland

Extrema Outdoor uitverkocht
Volgende Extrema-festival: Solar Weekend

gepubliceerd door , op
Voor het achtste jaar op rij is Extrema Outdoor volledig uitverkocht. In de laatste week voor de vijftiende editie van het festival zijn de allerlaatste van 50.000 kaarten verkocht. Ook voor het andere zomerfestival van organisator Extrema, Solar Weekend 2010 (6, 7 en 8 augustus) verloopt de kaartverkoop enorm snel. Dit maakte de organisatie zojuist bekend.

De allerlaatste voorbereidingen op het recreatiestrand Aquabest bij Best (Eindhoven) zijn op dit moment in volle gang. Voor de vijftiende verjaardag van het festival pakt Extrema Network extra groots uit; zo is er onder meer een achtbaan gebouwd die alle bezoekers over het water en het festivalterrein zal laten razen. Ook is er een nóg langere brug over het water gebouwd die bezoekers de mogelijkheid geeft gemakkelijk van de ene naar de andere kant van het festival te lopen, onderweg genietend van een prachtig uitzicht over het festivalterrein.

Verder trakteert organisatie Extrema Network tijdens het jubileum de bezoekers op grootse en kleinere wijzen. Zo wordt er bijvoorbeeld een reusachtige Extrema-taart aangesneden voor de bezoekers en er liggen exclusieve Extrema picknickkleedjes te wachten op de eerste 100 vriendengroepen die het festivalterrein zaterdag betreden. En natuurlijk eindigt het festival traditiegetrouw met wederom een weergaloze eindshow van 22:40 tot 23:30 om zo gezamenlijk aan de rand van het meer de onvergetelijke festivaldag af te sluiten.

Voor diegenen die dit jaar geen kaartje voor Extrema Outdoor hebben kunnen bemachtigen: het volgende Extrema-event is het crossoverfestival Solar Weekend 2010 op 6, 7 en 8 augustus bij de Maasplassen te Roermond. Dit driedaagse festival met strandcamping staat inmiddels bekend om haar uitbundige sfeer en de creatieve uitspattingen voor en door het publiek, in samenwerking met de Solartistiekelingen. Deze creatieve collectieven, die het gehele festivalterrein als hun speelterrein beschouwen zorgen elk jaar voor een spektakel waarvoor de bezoeker zintuigen tekort lijkt te komen!

Verder biedt Solar Weekend 2010 haar bezoekers een zeer brede line-up vol techno, pop, IDM, hiphop, dubstep en nog veel meer stijlen. Een kleine greep uit de brede line-up van Solar Weekend 2010; Audio Bullys (dj-set), Martyn, Baggi Beggovic, Chris Liebing, Karotte, Kenneth G, Eric de Man, Zwart Licht, The Flexican, Ebony Bones, Nobody Beats The Drum, Theo Parrish, Junkie XL, Caro Emerald, Joy Orbison en o-zó veel meer!

Solar Weekend 2010 biedt de bezoekers gedurende drie dagen de kans om zich muzikaal en creatief helemaal uit te leven. Tel hierbij op de oergezellige strandcamping met haar minifeestjes en creatief vermaak, en je complete Solar-vakantie is een feit!

11 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 66688, 115763}
het is al bijna afgelopen en dan komen ze nog even met dit bericht.
Uitspraak van Rob Koopmans op zaterdag 17 juli 2010 om 14:48:
het is al bijna afgelopen en dan komen ze nog even met dit bericht.

is gewoon een persbericht voor solar (Y)
Meende dat ze vorig jaar ook op de dag zelf een persbericht hadden geplaatst..

Hoop niet dat ze dezelfde richting in gaan slaan als bij extrema, want dat zie je nu al bij Solar:S
 
Net van terug en het was top!
Filmpje van Extrema Outdoor op youtube gevonden: http://www.youtube.com/watch?v=hVOA2PNtKKo :)
Top was het weer voor de zoveelste keer op rij. Helaas gaat ook Extrema gebolgen onder de winstmachine. Hupatee, weer 10.000 mensen erbij, nadat er vorig jaar ook al iets van dat aantal bij was gekomen. 10.000 is 600.000 euro extra inkomsten. Hutje mutje, ff naar de wc als je op de dansvloer staat; min. 1/2 uur. Nee, dit is het niet meer.
Extrema Outdoor 2010 Closing Show - BNN uitzending Nederland 3
http://www.youtube.com/watch?v=84KTpzbdEm4

SuperVet
 
SOLAR here we come!
 
Mensen waar is de intieme sfeer gebleven van de festivals ?????????????