Partyflock
 
­ Nederland

Een weekend lang Gem Sessions

gepubliceerd door , op
Gem Sessions
20 april 2010
FeestGem Sessions · Catwalk Terrace Session
Datumvrijdag 23 juli 2010
LocatieCatwalk
FeestGem Sessions · Summer Sugar Factory Special
Datumzaterdag 24 juli 2010
LocatieSugar Factory Site
FeestGem Summer Sessions · Westerliefde terrace Site
Datumzondag 25 juli 2010
LocatieWesterLiefde Site
FeestGem Sessions · Sunday Sessions at the beach
Datumzondag 25 juli 2010
LocatieWhoosah Beachclub
Bij Gem zijn ze nog maar net hersteld van de oranjekater of ze stevenen alweer af op de volgende physieke en mentale uitdaging. Namelijk 14 artiesten verspreid over 3 steden in locaties midden in het centrum van Rotterdam tussen de wolkenkrabbers, op het strand van Scheveningen, in het Amsterdamse Westerpark en in de Sugar Factory. En dat allemaal in één weekend!

Op vrijdag 23 juli vanaf 15:00 lanceert Gem Sessions op het Catwalk Terrace aan het Weena te Rotterdam met een rave van maarliefst 15 uur. Eerst tussen de wolkenkrabbers en vanaf 23:00 binnen in de Catwalk. De volledige Nederlandse kant van Gem Bookings is hier vertegenwoordigd bestaande uit voorman Secret Cinema, Egbert (live) en Peter Horrevorts & Vân Anh back to back. Marc Marzenit die een sterke remix verzorgde voor Peter Horrevort's ‘Bloody Hands' (GEM002) zal live optreden. In maart 2010 stond hij al eerder voor een uitzinnig Gem publiek in de Catwalk met zijn energieke en gevarieerde show. Ook 100% Pure oprichter 2000 and One, zal een van zijn weinige sets buiten de (internationale) festivals deze zomer hier komen draaien.

Na A day at the Park op zaterdag 24-07 verhuist Gem Sessions naar de Sugar Factory met wederom Secret Cinema en Marc Marzenit. De grote verrassing deze avond is veteraan DJ en Cocoon Recordings A&R Pauli Steinbach die tevens hier zijn verjaardag zal vieren.

De gratis feesten Gem Sunday Sessions at the Beach bij de Whoosah Beachclub in Scheveningen en Gem Summer Sessions bij de WesterLiefde (terras en binnen) vallen tegelijk dus het wordt kiezen! In Scheveningen heb je de kans om aan het strand Marc Marzenit, Peter Horrevorts en Secret Cinema nogmaals te zien, deze keer vergezeld door de Belgische Gem Bookings artiest Ramon Tapia (nummer 11 meest gecharte artiest van Resident Advisor).

Kies je voor de WesterLiefde, dan kun je zoals elke zondag in juli en augustus in een intieme setting op je zitzak met een drankje en eventueel wat Hollandse groente. Genieten van chille zondag vibes, deze keer verzorgd door Willie Wartaal die van 15:00 tot 21:00 diep in zijn platenkoffer duikt met kwaliteits hip hop, funk, soul en alles wat in deze sfeer past. Daarna zijn het de platen van Ille Bitch, Juan Sanchez en Stefano Richetta die het weekend gezellig afsluiten.