Partyflock
 
­ Nederland

Dancetour in Goes

gepubliceerd door , op
Dancetour Goes
16 maart 2010
Zondag 25 juli komt Dancetour weer naar Goes. Van 13.00 uur tot 22.00 uur staat de Grote Markt in het teken van Dancetour. De DJ's Afrojack, Sunnery James & Ryan Marciano, Shermanology, Jip Deluxe, Ray Fox en Funkstar nemen plaats achter de draaitafels. Dancetour is voor iedereen toegankelijk en helemaal gratis!

Line up Dancetour Goes
Dancetour wordt om 13.00 uur geopend door Ray Fox. Hij timmert hard aan de weg om bij de grote DJ's van Nederland te horen. Hij staat dit jaar op grote feesten in Nederland en is resident DJ bij Twisted Stereo in Amsterdam. Om half drie neemt de winnaar van de Dancetour DJ Knock Out, Funkstar, de draaitafels over. Deze DJ uit Wilhelminadorp won de contest op vrijdag 4 juni in Poppodium ‘t Beest en mag een half uur lang zijn set laten horen. Na Funkstar is het de beurt aan Jip Deluxe. Hij verovert Nederland en Europa met zijn sexy, funcky house sound. Daarnaast is hij ook resident DJ bij radio 3FM, tot half vijf is het podium van hem. Het duo Shermanology neemt om half vijf de draaitafels over. Hun optreden bestaat uit een unieke combinatie van draaien en zingen. Om zes uur is het de beurt aan het duo Sunnery James & Ryan Marciano. Zij zijn het nieuwe duo in de Nederlandse house scene. Zij treden overal op met hun eigen diepe en funky housesound. In februari stonden zij nog in een uitverkochte Heineken Music Hall. De afsluiter van Dancetour Goes is niemand minder dan Afrojack. Deze DJ is inmiddels een gerenommeerde naam in de Nederlandse club scene, met al vele dance tracks op zijn naam, een veelvoud aan remixen en een eigen platenlabel is deze DJ inmiddels wel talent af. Hij zorgt tot tien uur voor een spetterend eind van Dancetour Goes.

Dancetour “bringing people together!”
Het bij elkaar brengen van mensen, in het bijzonder jongeren en jong volwassenen, staat centraal bij Dancetour. Dit wordt bereikt door het ondersteunen en organiseren van activiteiten in dertien steden door heel Nederland. Deze activiteiten bestaan uit verschillende participatieprojecten en natuurlijk het gratis toegankelijk openlucht dance evenement Dancetour. Voor deze participatieprojecten (Dancetour projects) wordt er samengewerkt met jongerenorganisaties, ROC en/of HBO opleidingen, gemeenten, onderwijsinstellingen, jeugdzorg en poppodia. De projecten creëren betrokkenheid onder de doelgroep. Het evenement is de ontmoetingsplek waar iedereen samenkomt. Alles staat in het teken van “bringing people together”!

Dancetour projects
Voorafgaand aan Dancetour wordt er samengewerkt met ROC Zeeland. Studenten van de opleiding Sociaal Cultureel werk organiseerde in opdracht van Stichting Dancetour een Dancetour DJ Knock Out en een Mixperience. De finale van de Dancetour DJ Knock Out vond plaats op vrijdag 4 juni in poppodium ‘t Beest.Funkstar won deze finale en staat hiermee op Dancetour Goes. Donderdag 1 juli organiseren de studenten een Mixperience op de Grote Markt in Goes. Van 18.00 uur tot 21.00 uur kunnen voorbijgangers zelf eens ervaren hoe het is om achter de draaitafels te staan en de beginselen van het DJ vak leren van DJ Marcel Grand.
Naast de Mixperience voor voorbijgangers op de Grote Markt, organiseerde Stichting Dancetour op 26 mei ook een Mixperience voor de jongeren van Stichting Agogische Zorgcentra Zeeland. Stichting AZZ helpt jeugd tot en met 18 jaar en hun ouders/verzorgers bij vragen of problemen rond opgroeien en opvoeden.

Programma Dancetour Goes 2010
Hosted by MC Villain
13.00 - 14.30 uur Ray Fox
14.30 - 15.00 uur Funkstar (Winnaar van de Dancetour DJ Knock Out)
15.00 - 16.30 uur Jip Deluxe
16.30 - 18.00 uur Shermanology
18.00 - 20.00 uur Sunnery James & Ryan Marciano
20.00 - 22.00 uur Afrojack

Meer informatie over Dancetour en Dancetour projects is te vinden op www.dancetour.nl

2 opmerkingen

helaas geen echte trance, maar toch ff gaan kijken.
sowieso wel een relaxte locaties met wat terrassen er rond.