Partyflock
 
­

Stereo Sunday biedt verkoeling dit weekend

gepubliceerd door , op
Stereo Sunday in de zon. De weergoden zijn het nieuwe dance festival gunstig gezind. De eerste hittegolf van het jaar zet nog even door en 3 en 4 juli worden zonnig en warm. Met die hitte is een beetje verkoeling natuurlijk wel fijn. Stereo Sunday heeft daarom beroep gedaan op een oude bekende van het Freefunk festival. De shower; een nevelinstallatie die voor de nodige verkoeling gaat zorgen. Dit jaar natuurlijk in een nieuw StereoSunday jasje.

De organisatie is er klaar voor, de opbouw van het festival is in volle gang. Er wordt hard gewerkt om de vier areas er perfect uit te laten zien als de poorten aanstaande zaterdag 3 juli om 17.00u open gaan. Het Kazerneterrein wordt verrassend benut en omgetoverd tot een kleurrijk en gezellig groen festivalterrein.

Complete timetable bekend!
Stereo Sunday legt de lat hoog deze eerste editie met grote namen als Sidney Samson, C-Mon & Kypski & Kypski, Giovanca, Benny Rodrigues, Joris Voorn, Michel de Hey en Flinke Namen. Om de beste acts te kunnen boeken werkt Stereo Sunday onder andere samen met Duitse Partner Pollerwiesen, welke op zondag een podium zal hosten met namen als Ellen Allien, Technasia en 2000 and One. Uiteraard is er weer de samenwerking met Perron 55, onmisbaar op een Venloos dance festival met het concept 100% 55. Dit jaar op zaterdag met onder andere Nakadia, Arthur Oskan, Remy en Marco Bailey. De legendarische bende van Habbekrats is op zondag aan het werk te zien. En als laatste maar zeker niet de minste, Bang Bang Club, een nieuw Venloos concept wat op zaterdag garant staat voor een dik feest. Beniewd naar de complete timetable? Kijk op www.­stereosunday.­nl

Stereo Sunday heeft deze laatste week nog 300 extra VIP kaarten ter beschikking gesteld voor de Stereo Sunday special! De special kan besteld worden op www.­stereosunday.­nl en geeft een flinke korting op consumptiebonnen en een gratis VIP pas waarmee je toegang krijgt tot het VIP deck.

2 opmerkingen

Misschien leuk om even een kijkje te nemen zondag :)