Partyflock
 
­ Nederland

Win een Meet & Greet met Lucien Foort op Slick Outdoor
Fans gratis naar Slick Outdoor festival met dank aan Lucien Foort

gepubliceerd door , op
Slick Outdoor 2010
28 februari 2010
FeestSlick Outdoor 2010 · 5 Years Anniversary
Datumzaterdag 10 juli 2010
WinactieSlick Outdoor 2010 actiegesloten
LocatieWolderwijd
Het lustrum van Slick Outdoor 2010 wordt gevierd en is voor fans van Lucien Foort extra leuk. Zij maken namelijk kans op een Meet & Greet met de wereldberoemde dj. Daarnaast mogen ze gratis naar het festival en krijgen ze een mooie goodie bag.

Lucien Foort heeft alle vijf jaren dat Slick Outdoor 2010 plaatsvindt op het podium gestaan. Er is duidelijk een klik tussen Slick Outdoor 2010 en Lucien Foort en dit jaar mogen de fans er bij zijn. Ze zijn uitgenodigd om op het podium te staan tijdens het optreden en maken kennis met de ‘Dreadman' Lucien Foort. Ook krijgt de Lucky few een mooie goodie bag.

Win!
Deelnemers maken kans op 2x2 vrijkaarten, de Meet & Greet en de goodie bag, door voor 5 juli een mailtje te sturen naar claire@lucienfoort.com met daarin hun naam, adres, telefoonnummer en leeftijd. Ze horen uiterlijk woensdag 7 juli of ze gewonnen hebben. Zij zijn dan van 18.00 tot 19.00 uur van harte welkom op het podium met Lucien Foort.

Over Lucien Foort
Lucien Foort behoort al jaar in jaar uit bij de top van de Nederlandse house scene. Hij is een graag geziene dj op festivals omdat hij altijd de sfeer in het publiek weet te verhogen door de juiste tunes te draaien. www.lucienfoort.com

Over Slick Outdoor 2010
Slick Outdoor 2010 vindt op zaterdag 10 juli voor het vijfde jaar plaats op het Wolderwijd in Zeewolde (Flevoland). Dit spectaculaire evenement wordt georganiseerd door Stichting Dance Events Nederland. Naast Lucien Foort staan dit jaar ook dj's als Bart Skils, Benny Rodrigues, Bingo Players, Gregor Salto, Jean, Remy en nog vele anderen. Mocht de Meet & Greet nou niet gewonnen worden, niet getreurd, want voor maar 15 euro (ex fee) kunnen bij diverse verkooppunten kaarten gekocht worden. De voorverkoop gaat enorm hard en het ziet er naar uit dat alle kaarten in de voorverkoop uitverkocht zullen raken, dus wacht niet te lang met het bemachtigen van tickets. Kijk voor meer info op www.slick-oudoor.nl