Partyflock
 
­

Locatie-switch ChopTillYouDrop Outdoor

gepubliceerd door , op
Het gratis beachfestival in Venlo verhuist met editie 2010 van Seacon Koel naar het Kazerneterrein Venlo-Blerick.

Ondanks de verhuizing naar een totaal andere locatie ziet de organisatie erop toe dat de sfeer en intimiteit van het grote evenement, dat landelijk gepromoot wordt door Slam!FM, worden behouden. Het zand, de palmbomen, de oase, de waterval en zelfs the Secret Forrest verhuizen gewoon mee. Sfeer staat voorop!

Door de locatie-switch kan er op het Kazerneterrein een groter gebied gebruikt worden voor het festivalterrein. Er werd al beloofd dat het dit jaar grootser werd aangepakt en de locatie is hier uitermate geschikt voor. Ook kan er tijdens Chop Till You Drop Outdoor op de zaterdagavond een uur langer worden doorgefeest en biedt het terrein totaal geen beperkingen op het gebied van geluid. Dit betekent dat Gregor Salto, Erick E, Real El Canario, Egbert, Secret Cinema en de club van Noah's Ark er een dik en ultiem hard knallend feest van gaan maken. Het Kazerneterrein is daarnaast goed bereikbaar en biedt parkeermogelijkheden aan ruim 1500 auto's.

Maar waarom deze verhuizing? Zaterdagmiddag 24 juli 2010 staat bij VVV-Venlo in het teken van de Herman Teeuwen Memorial, waarbij de wedstrijd VVV-Venlo – Borussia Mönchengladbach wordt gespeeld. Omdat deze wedstrijd als een risicowedstrijd wordt beschouwd en vanwege het hoge aantal verwachte bezoekers van Chop Till You Drop Outdoor, hebben de hogere politiemachten besloten dat het festivalterrein aan bepaalde restricties zou moeten voldoen. De organisatie verwacht hiermee niet de kwaliteit te kunnen bieden die zij voor ogen heeft voor het outdoor festival en heeft daarom in samenspraak met VVV-Venlo en gemeente Venlo besloten het hele festival eenmalig te verhuizen. Kortom: editie 2010 wordt evengoed knallen in Venlo, maar dan op het Kazerneterrein Venlo-Blerick!

Extra informatie
Tijdens het festival zijn er lockers aanwezig waar de bezoekers hun bezittingen veilig in kunnen opbergen. Festivalgangers die met de trein komen wordt aangeraden op station Blerick uit te stappen. Vanuit daar ben je binnen 10 minuten op het festivalterrein. Vanaf het station wordt de weg naar Chop Till You Drop Outdoor Outdoor goed aangegeven.

3 opmerkingen

 
Good bezig hiej in Venlo...(y)

Allein noch een hard dance stage derbiej en alles is compleet....:p
Ghehe daar heb ik vroeger nog mn rijopleiding gehad.. :)
 
nice flyer :D:D:D:D