Partyflock
 
­ Nederland

Rauw @ klinch

gepubliceerd door , op
Rauw @ klinch
17 juli 2007
Rauw gaat voor een extra speciale zomer programmering met in juli een gepeperde mix van oud en jong messcherp talent, een grote dosis van de echte New Yorkse underground sound en een flink mode en gay gehalte. Immers, in juli is het Fashionweek en begin augustus is het tijd voor Gaypride.

Larry Tee is de man die het woord Electroclash heeft uitgevonden, die Rupaul's superhit Supermodel schreef en de laatste twee jaar dance hit na dance afleverde, van My Penis met Perez Hilton, Licky met Princess Superstar tot Nasty met Roxy Cottontail. Zijn teksten hebben meestal niet veel diepgang, maar zwepen de sex beluste dansvloeren wereldwijd op tot grote hoogte. Als dj is Larry hetzelfde, maar dan gelardeerd met een grote dosis humor en lef, dé perfecte dj voor een hitsig zomernacht dus.

André J is een wereld beroemde New Yorkse club ster, die behalve er-geweldig-uitzien, niets meer deed dan de boel opvrolijken in de extravagante nachten van de wereldsteden. André's looks liggen ergens tussen een elegante zwarte Bin Laden en een gespierde Farah Fawcett Majors, en dat is een understatement. Ondertussen is André J ook beroemd en berucht in de Mondiale mode wereld; hij loopt wereldwijd catwalk shows voor grote merken, is bijkans door alle grote mode fotografen op de gevoelige disk gezet en heeft het zelfs geschopt tot de cover van de Franse Vogue. André is sinds kort ook gaan zingen, wel, het is meer parmantig praten over steengoede muziek heen, precies zoals dat hoort in de Big Apple.

Uit België komt het nieuwe super duo The Oddword, twee knappe mannen, waarvan één bovendien supermodel voor onder andere Raf Simons is. Ze maken snoeiharde electro in de beste zin van het woord. Teruggrijpend op de vroege T. Raumschmiere sound en de waanzinnige combinaties uit de begintijd van de mash-up, zet The Oddword al vele maanden de Rauw dansvloeren in brand. Van Spaanse songfestival liedjes tot Chop Suey door System Of A Down, alles is mogelijk en alles is gegarandeerd keihard of moddervet.

Natuurlijk is resident dj en gastheer Joost van Bellen ook van de partij, hij vliegt tussen de haute couture week in Parijs, de modeweek in Berlijn en Fashionweek in Amsterdam op en neer in deze tijd, maar zal nooit en te nimmer Rauw een keertje overslaan.