Partyflock
 
­

StereoSunday Venlo: het grootste gratis dancefestival van Zuid-Nederland. · Zorg dat je erbij bent 3 en 4 juli

gepubliceerd door , op
Sidney Samson, C-Mon & Kypski AND Kypski live, Joris Voorn, Ellen Allien, Benny Rodrigues, Giovanca live, Technasia live, Marco Bailey, DJ Remy, Michel de Hey, Flinke Namen live, Hardwell and many many more.

Een erg dikke line-up! Meer dan zestig acts in vier verschillende areas. Hostings van vooruitstrevende partners als Pollerwiesen, Perron 55 en Habbekrats. Een überbruut festivalterrein en, ja ja, de laatste weersvoorspellingen zeggen dat het zonnetje gaat schijnen.

Zeven jaar geleden zei een groep Venlose vrienden tegen elkaar dat het zeker weten mogelijk moest zijn een gratis dancefestival te organiseren. Maar de line-up moest wel net zo dik zijn als al die andere feestjes waar je dertig, veertig of vijftig Euro voor betaalt. Gelijk hadden ze! Het was mogelijk en het FreeFunk festival was een feit. Zes edities lang heeft iedereen kunnen genieten van dit mooie, gratis festival. StereoSunday is dit jaar uitgeroepen tot de officiële opvolger van het succesvolle Venlose FreeFunk festival.

Alsof de gratis entree nog niet voldoende is, geeft de organisatie van StereoSunday deze eerste editie ook nog gratis consumptiebonnen weg. De StereoSunday special is te verkrijgen via de website. Klik hier voor meer info over de StereoSunday Special.

StereoSunday vindt plaats op het groene kazerneterrein in Venlo. Venlo? Dat is toch in Limburg? Ja…. dat klopt! Hoe kom ik daar dan? Klik hier voor de routebeschrijving en parkeermogelijkheden.

Tot 3 en 4 juli op StereoSunday!

9 opmerkingen

helaas geen aandacht voor de 'hardere' stijlen :(
evengoed leuk dat er iets word georganiseerd (Y)
 
Artiest Delaparas
Mightyfoools!
Kan niet wachten!!! :D Zon, shower op het terrein voor de afkoeling, vette muziek... wat een kan een mens zich nog meer wensen?!!
Uitspraak van Stereo Sunday op dinsdag 29 juni 2010 om 14:47:
Zon, shower op het terrein voor de afkoeling, v

Waar zie jij dat staan??