Partyflock
 
­ Nederland

Roffest

gepubliceerd door , op
Roffest
1 juni 2010
Vlak voor de finish nog meer namen aan Roffest line-up toegevoegd. Na de eerdere bekendmaking van de laatste namen heeft Habek, de organisatie van Roffest, op de valreep nog twee acts aan de line-up toegevoegd; Everton Blender en DJ DNA.

Everton Blender is de man die de brug slaat tussen reggae en dancehall en met zijn performances de award 'Most Proved Entertainer' binnensleepte. Hij heeft zijn strepen verdiend en is een waardevolle toevoeging aan de line-up. Een andere proved entertainer is DJ DNA die na het oprichten van de Urban Dance Squad duidelijk zijn voetafdruk heeft achtergelaten. Van hiphop, reggae, funk naar house en techno, ook deze man is geen bescheiden toevoeging. Nog een keer de volledige line up: The Gaslamp Killer, Beardyman, Noisia & Foreign Beggars, The Q4, Boemklatsch, Nobody Beats The Drum, Everton Blender, DJ DNA, Everliven Sound (Cymarshall Law & Skit Slam), Noah's Ark, Fakkelteit, Nebulon, Raen, SamenSterk, Hof van Jaeden, DJ Nelson, DJ Netik, DJ Rob Bankz, Astro Poser, Brutuzz, Prace, DJ Erick, Elephant Soundsystem, Mama's Funky Flow, Cutnice, Danjah, Turne, Skidz and Sands, Dynamite, TK, Pushin Wood, Nangdo, Shock and Awe, Fancy Jancey en Bojcot Selectah. Verder de B-Boy Battle, debatten in Rofum en de Turntable Champ Showcase.

Afterparty
Geen festival is compleet zonder een afterparty. In Tivoli Oudegracht openen DJ Skidz & DJ Sandman de nacht voor je waarna DJ Duustere DNS (Shit is Bangin'') en DJ Netik Frankrijk doorblazen. Afsluiter: Ill Bill Bachelor Duitsland. Host: Master Surreal. Entree 5 euro, gratis toegang op vertoon van Roffest toegangskaartje. Deur open om 22:30 uur.

Voorkom lange wachtrijen
Heb je nog geen ticket gekocht? Koop deze dan nu via www.roffest.com en voorkom een lange wachtrij bij de ingang.

Roffest zoekt vrijwilligers
Roffest is voor 3 juli nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Hou je van festivals en van aanpakken, geef je dan op als vrijwilliger via samira@habek.nu en help mee om er een Aangename dag van te maken!

Stay tuned
Tot op het laatste moment op de hoogte blijven van Roffest ontwikkelingen en nieuws? Check dan de Roffest Facebook en Roffest Twitter voor de meest up-to-date informatie.

3 opmerkingen

dikke line up B)
 
Beardyman!
 
gaat vet worden!