Partyflock

1001 Harem Nights · Exceeding your every expectation

1001 Harem Nights · Exceeding your every expectation

gepubliceerd door , op
1001 Harem Nights (afbeelding)
Feest1001 Harem Nights · The oriental party
OrganisatieExceptionnel Site
LocatieMondo Verde Site
Datumzaterdag 4 september 2010
StadLandgraaf
The deejay's spinning the best house music in Arabic Persian beats
De zomermaanden is voor veel partyliefhebbers het moment om lekker veel festivals te bezoeken, maar dat betekent niet dat er ergens anders niets gebeurt. Exceptionnel pakt deze nazomer op een weergaloze manier uit met alweer de derde editie van ‘1001 Harem Nights' in een evenzo sprookjesachtige omgeving als het Sultan Paleis Alhambra zelf in Mondo Verde te Landgraaf.

Trailer Harem Nights 2010


De locatie, het Sultan Paleis Alhambra, heeft een glazen koepeldak en is volgens insiders, ‘de mooiste en meest uitzonderlijke locatie van het land'. Het is inderdaad geweldig feesten onder een bijna blote sterrenhemel!

Mocht je het fantastische nieuws nog niet hebben vernomen of zit je nog in de twijfelmodus betreffende dit superfeest, dan volgt hier een ernstige aanmaning! Met Harem Nights presenteert Exceptionnel op zaterdag 4 september 2010 opnieuw een onvergetelijke danceparty in decor ‘a la Arabian' in Mondo Verde te Landgraaf.

Ze gaan zéér zeker proberen de editie van verleden jaar dik te overtreffen en hoe!
Dit geheim geven ze pas prijs op de dag van ‘1001 Harem Nights'. Alleen al de aanlooproute naar het paleis van de Alhambra zal vol verrassingen zijn; lange smalle waterbassins met kleine en grote fonteinen, kunstig gesnoeide coniferen, citrusbomen en kruipplanten vormen samen de Moorse tuinen. Na het zien van al dit moois kun je helemaal losgaan op de beats in een van de drie overdekte dance-area's. De mainarea het Alhambra, met in het midden de ‘Patio de los leones' de fameuze patio met twaalf leeuwen, 148 marmeren zuilen en ontelbare kleurrijke tegelmozaïeken.

[dump id=4681][dump id=4682]

Wat gaat er gebeuren? Exceptionnel neemt de komende maanden even wat rust om zich optimaal te kunnen voorbereiden op dit geweldig dancefeest. In plaats van een soort clubnight te organiseren waarbij meerdere dancegenres centraal staan, gaan ze iets unieks doen. Het gebruikelijke pad gaan ze dus niet bewandelen en worden de verschillende house-stromingen gecombineerd met een vleugje ‘Arabian and Persian' beats. Met een all star line-up waar de spetters van af zullen vliegen!

Met deejay's als; Billy the KlitMEMJoséMike SSantitoMathon RenjiSanKo-cMiss MelodyJoia VitaAlberto VKrizzBrascoYonahMatt thazz- Danco en MC UB en tal van dance en show acts!

De verschillende stijlen voor, achter en naast elkaar geprogrammeerd. Hoe? Nou door Nederlandse top dj's met een eigen sound het tegen elkaar te laten opnemen. Zo kan het zo maar gebeuren dat house en trance tunes door elkaar lopen. Exceptionnel kiest dus niet voor de reguliere weg door de artiesten zoveel mogelijk op elkaar te laten afstemmen, in plaats daarvan mogen ze het tegen elkaar opnemen in meerdere area's..Dit alles gekoppeld met prachtige en sensuele dance en show acts, visuals, light effects, fireworks, fakir, acrobatic, fire & snake acts, erotic belly dancers and much more….

Entreekaarten voor dit unieke dance feest in zijn soort kosten € 47,50 per persoon, en is incl. entertainment, welkomstdrankje, toilet, parkeren, vers fruit, ijsjes, Marokkaanse hapjes en after present. Kaarten voor de VIP kosten € 77,50 per persoon. Meer info VIP arrangement zie de speciale website van Harem Nights www.haremnights.nl

[dump id=4683][dump id=4684]

Tevens is het weer mogelijk om een ticket/hotelarrangement te boeken tegen een zeer scherpe prijs! Het *hotel arrangement bestaat uit de volgende samenstelling; *U verblijft in een modern ****sterren hotel op basis van een 2 persoons kamer incl. ontbijt, late check-out, entree-ticket party ‘1001 Harem Nights', shuttle service v.v., toeristenbelasting en reserveringskosten voor een bodemprijs van € 105,00 per persoon. De eerste 50 single (female) aanmeldingen hebben gratis toegang tot de party ‘1001 Harem Nights', dus wees er snel bij want vorig jaar waren deze kaarten in ‘no time' verzilverd! Het concept ‘Harem Nights' doet eer aan, en is uniek met een bezetting van 60% vrouwen en 40% mannen. Er zijn inmiddels de eerste week al ruim 300 kaarten verkocht, dit evenement gaat sowieso uitverkocht geraken, dus wacht niet te lang met bestellen van je kaarten!

Impressie: Party report Dance TV 2009


De toegang is vanaf 20:15 uur – start van de party is 20:30 uur – einde van de party is rond de klok van 05:00 uur. Er zijn tevens voldoende lockers aanwezig en kunnen vooraf gereserveerd worden via Paylogictickets.nl
De toegang is uitsluitend voor koppels en single dames. Kaarten zijn te bestellen via de speciale website Paylogictickets.nl en alle Primera stores en Easyticket.nl Videoland en de Movie Max filialen.

20 opmerkingen

Aanrader.­ Geweldig feest op een geweldige locatie!
dj Brasco!!!!! Dit wordt een geweldig feest.­
ziet er mooi uit zeker leuk filmpje ook

Billy Mem Mike toppppieeeeeeeeeeeeeee
laatste aanpassing
Uiteraard aanwezig! Dit was vorig jaar 1 vd leukste feesten!

:bounce:
Het duurt nog even...

...maar wel ontzettend veel zin in!

:banana: Dit gaat weer een heerlijk feestweekend worden! :banana:
leuk feest dit
Uitspraak van Gabriel/Dj Brasco op dinsdag 8 juni 2010 om 12:57:
Ben echt zoooo benieuwd! Kan niet wachten...­

Anders ik wel!!!!!
hopelijk wordt het net zo'n dijk van een party als vorig jaar!!!
mennnnn, wat een feest toen... krijg er nog kippenvel van.
Kan niet wachtennnnn :cheer:
Hallo allemaal,

Ik heb een gastenlijst plaats gewonnen, maar ben al dagen niet lekker. Welke single lady wil deze plaats van me overnemen? Geef zo spoedig mogelijk je naam aan mij door, dan laat ik die op de gastenlijst plaatsen.

(k)