Partyflock
 
­ Nederland

Vier uur durende b2b-set Ko-C en Ed Mission
Op één van Nederlands mooiste beach clubs

gepubliceerd door , op
In bi tween Friends
7 mei 2010
In bi tween friends, a Southern sun
Een vier uur durende back-to-back set van Ko-c en Ed Mission, een set waar veel mensen in de partyscene al heel lang om vragen en wat nu dan eindelijk wordt waar gemaakt op 29 augustus.

Het idee achter A Southern Sun, Ko-c & Ed Mission
Iets langer dan een jaar geleden draaiden Ko-c en Ed Mission een spontane B2B op het kleinste maar gezelligste strandfeest ooit 'Another Dip'. Zij sloten die avond af met het nummer 'A Southern Sun' van Paul Oakenfold. En bij dat nummer en die ondergaande zon is het idee ontstaan voor dit feest: In bi tween friends - A Southern Sun. Kijk naar de foto en je zal direct begrijpen waarom het feest deze titel heeft meegekregen. Nog nooit eerder heeft een foto / flyer zo veel gezegd over een feest als deze. Voor Erik (Dune events), Koos en Ed stond toen vast: Hier gaan zij met z'n drieën iets moois mee doen.

Koos en Ed op de avond waar het idee voor in bi tween friends geboren is



Live trance act met Dellacrozz
De avond zal geopend worden door een special live act. Live trance op het strand: Weer iets nieuws waar ze bij Dune en MED events mee komen. Waren zij al niet eerder origineel met hun battle of the sexes waar vier cd spelers met elkaar gekoppeld werden? Waar iedereen hen toen voor gek verklaarde, komen zij nu weer met een live trance act. Dellacrozz zal tijdens zijn set ondersteund worden door live gitaar, keyboard en vocals.

Ron van den Beuken
Bij Dune & MED events hebben ze Ron van den Beuken, the man of trance, kunnen strikken voor dit heerlijke strandfeest. De man is de laatste tijd alleen nog maar in het buitenland te vinden, maar heeft nu een klein plekje vrij kunnen maken voor deze speciale gebeurtenis.

Vier uur back-to-back Ko-c & Ed Mission
Daarna een vier uur durende spetterende back-to-back set van Koos en Ed. De twee vrienden voor het partyleven. In bi tween friends is dan ook een feest van vrienden voor vrienden onder elkaar, de gemoedelijke Dune & MED sfeer zal dan ook zeker bij dit strandfeest niet ontbreken. Wat zeker ook niet zal ontbreken is natuurlijk het nummer waar het allemaal om begonnen is. De eigen edit van Ed Mission van 'A Southern Sun' is al deels te horen onder de trailer maar zal zeker zijn volle acht minuten worden gedraaid op deze nazomerse avond.

Ondergaande zon, heldere trance, minimal en progressive zullen na het zakken van de zon ondersteund worden door een waanzinnig vuurwerkspektakel dat net als vorig jaar verzorgd zal worden door de Rijswijkse Vuurwerkhal.
Alle ingrediënten zijn dus aanwezig: vier uur lang Ko-c en Ed Mission, twee uur lang een set van Ron van den Beuken en een uur lang een special live act als opwarmertje voor de ander heerlijk feesten van Dune & MED events. Daarnaast is er een originele opstellingen gemaakt om je leuk bij te laten fotograferen.

Winactie
Om geheel in stijl af te sluiten en iemand het gevoel te geven wat het is om echt te surfen zoals in de trailer te zien is, wil de organisatie iedereen een kans geven dat eens gedaan te hebben. Hoe? Heel eenvoudig! Meld je hier aan, dan maak je kans op een unieke surfles bij Dutch Waterdreams in Zoetermeer. Zij bezorgen je een geweldige dag als echte surfer.



Iedereen is welkom van 16.00 uur tot 23.00 uur bij Beachclub People aan het Zuiderstrand 18 Kijkduin / Den Haag. Gratis parkeren vlak tegen het strand aan.



Voorverkoop € 17.50
Deur € 22.50
Dresscode: Wit en blauw

9 opmerkingen

Dit wordt een top feest!!

De eigen edit van Ed Mission van 'A Southern Sun' :respect:
Uitspraak van !:bounce:! op vrijdag 4 juni 2010 om 05:33:
Erik en Koos, top duo

Dank je wel maar moet zijn Ed en Koos ! whoehahahaah MICHEL waar zit je met je gedachten ????
Artiest {SHOWLIST artist 18478, 98570, 51941}
Jaaaaaaaa edje vorig jaar was inderdaad erg speciaal.. Gaat dit even heeeel dik overdoen met heel veel vriendjes !!!!
 
ed en koos b2b beter kan gewoon niet :cheer:
Heb zo genoten van Ko-C en Edje op 23 mei in Almere b2b, WOW, wat knalden die samen lekker zeg, dus nu maar liefs vier uur saampies, dat gaat zeker een toppertje worden!
Uitspraak van !:bounce:! op vrijdag 4 juni 2010 om 05:33:
Erik en Koos, top duo

idd ddie erik kan me draaien zeg :)
Onze favoriete dj's,en ook nog Frenkel....
Wat een traktatie!!!!!