Partyflock
 
­

Gratis dancefestival StereoSunday maakt line-up bekend

gepubliceerd door , op
Op 3 en 4 juli vindt in Venlo het gratis toegankelijke Stereo Sunday festival plaats. De officiële opvolger van het FreeFunk Festival maakt vandaag haar totale programma en hosting bekend en lanceert de vernieuwde website.

Meer dan 60 artiesten, gratis toegang en een uitdagend festival terrein maken Stereo Sunday een evenement om naar uit te kijken. Gedurende twee dagen zullen bands, dj's en live acts hun weg vinden naar het Kazerneterrein met 4 area's. Hosting partners Pollerwiesen, Perron 55 (Poppodium Venlo), de Bang Bang Club en het beruchte Habbekrats collectief zullen een podium verzorgen.

Op de Mainstage gaat speciale aandacht uit naar top bands en live acts en beide dagen natuurlijk de beste dj's. Zaterdag met onder andere afsluitende act Benny Rodrigues, Baggi Begovic en verder StereoSunday's resident Sam O Neall. Op zondag grote live namen zoals de ultieme festivalband C-Mon & Kypski & Kypski en de op meerdere manieren wonderschone Giovanca. Als je Stijn uit België nog nooit gezien hebt mag je zijn sexy, funky en zeer dansbare onemanshow zeker niet missen. Knallende afsluiter van de Mainstage is zondag nationale grootheid Sidney Samson.

Twee dagen lang wordt het zweten geblazen in de Tent. Deze area staat beide dagen vol met de absolute Nederlandse top aan dj's! Op zaterdag komt de “Dutch House Sound” uit de speakers knallen met artiesten zoals Hardwell, Vato Gonzalez & MC Tjen en Quintino & MC Mitch Crown. Zondag gaat het van House naar Tech-House en aan het einde een vleugje Techno. De doorsnee artiest in deze area is gerenommeerd producer en internationaal bekend. Met die stelling in gedachten is name-dropping genoeg; Joris Voorn, Michel de Hey, Warren Fellow, Funkerman en René Amesz zijn er een aantal… Need we say more…!

Zaterdagavond verzorgt Perron 55 een hosting met onder andere Belgisch grootste Techno export artiest; Marco Bailey. Zeg DJ Remy en van underground tot upperground, iedereen kan de Godfather van Neder-Tech-House waarderen… hij sluit niet voor niks af! Zondag is de hosting partner Pollerwiesen. De in Keulen gevestigde organisatie is toonaangevend in Duitsland als het aankomt op sfeervolle evenementen met de dikste line-ups. Zeg tegen de liefhebber ‘Blauer See' (20-06-2010) en hij begint te watertanden. Dergelijke kwaliteit vindt je dan ook op zondag in deze op minimalistische vormen van Techno en House georiënteerde area. Headliners hier zijn Technasia live (FR/HK) en de Duitse Ellen Allien. Aangevuld met Nederlandse acts van formaat zoals 2000 and One, Melon en Estroe.

De laatste area is tevens weer een dubbelslag. Het onlangs gestarte concept Bang Bang Club komt op zaterdag met datgene wat de jongere wil die op zoek is naar de nieuwste, dikste en spannendste muziek die Nederland te bieden heeft. Alleskunner Seymour Bits live, sensatie Mightyfools maar zeker ook de dub-step van Brutuzz & Gomez moet je meemaken… wel in de mosh-pit natuurlijk! Op zondag komen de prettige gestoorde mannen van Habbekrats naar Venlo met in hun kielzog zo ongeveer alles wat spannend en vernieuwend bezig is in de hip-hop scene. Headliner is Flinke Namen, bijzondere aandacht voor nieuwkomers; Gers, Önder & FS Green en check zeker de skills van alle dj's die er staan, waaronder HENZEL & Disco Nova en Jim Aasgier.

Stereo Sunday is beide dagen gratis toegankelijk voor alle bezoekers. Er is echter een “Special” beschikbaar. Met deze Special hebben bezoekers gegarandeerd toegang tot het festival, ook als het maximale aantal bezoekers is bereikt. Koop de Special voor € 25,- en ontvang bij binnenkomst 10+2 gratis consumptiebonnen. Bovendien ontvang je bij binnenkomst een VIP pas. Meer info en online bestellen op www.stereosunday.nl. De vernieuwde website is sowieso een bezoek waard. Met leuke links en filmpjes van de artiesten, een plattegrond die je laat zien hoe het Kazerneterrein ingericht gaat worden en natuurlijk alle andere info die van belang is.

Line-up : Zaterdag van 17.00 tot 01.00 uur.

Mainstage

Benny Rodrigues
Baggi Begovic
La Fuente
Sam O Neall
Boy Born
DJ Java

tent
Hardwell
Vato Gonzalez & MC Tjen
Quintino & MC Mitch Crown
Yaiza-di-Jockey
Bram van Helden

Bang bang club
Seymour Bits (live)
Mightyfools
Gomes Vs. Brutuzz
San Proper
Ghetto & FeestDJRuud
Sievert
Perron 55
Marco Bailey België
DJ Remy
Nakadia Thailand
Arthur Oskan Canada (live)
Erick de Wit
Tim Gaal

Zondag van 12.00 tot 00.000 uur.

Mainstage

Sidney Samson
C-Mon & Kypski & Kypski (live)
Giovanca (live)
Stijn België (live)
Leroy Styles
Audio Knights (live)
Ghetto & FeestDJRuud
Puresang

tent
Joris Voorn
Michel de Hey
Funkerman
Warren Fellow
René Amesz
Sam O Neall
Jayson Miro
Son-E

Habbekrats Live on stage:
Flinke Namen
Gers
Rkay
Önder
Turk & FS Green
Rbjan
The Please
Lood the Kloot & DJ Savage

DJ's:
HENZEL & Disco Nova
Nizzle
Jim Aasgier
Mike Latina
Jeff Solo
Global Misha

Pollerwiesen
Ellen Allien Duitsland
Technasia (FR/HK) (live)
2000 and One
Melon
Estroe
Minggus
Lezano
Tijn Benedek
Fisherman

MC Sall – MC Dmc – MC Andy Garcia

5 opmerkingen

 
niet slecht voor een gratis festival!
DECISIONS
Werkzaam bij Decisions
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 1 juni 2010 om 16:50:
niet slecht voor een gratis festival!

en nog mooi weer ook
Wat een heldige namen:D beide dagen zijn zeker het overwegen waard!!

Alleen jammer van de locatie.. Maar dat boeit met zo'n line up niet echt:P