Partyflock
 
­ Nederland

Majestic Chix
Feel royal and welcome to the secret

gepubliceerd door , op
Majestic ChiX
29 augustus 2010
FeestMajestic ChiX · Feel Royal and welcome to the Secret
Datumzaterdag 26 juni 2010
LocatieSir Winston Music & Entertainment Club Site
FeestMajestic ChiX · Feel Royal and welcome to the secret
Datumzaterdag 25 september 2010
Locatiede Hoogenweerth Site
Rijswijk is zaterdag 26 juni 2010 het decor voor alles dat met luxe, glitter en glamour te maken heeft. Daar komt nog bovenop dat Exceptionnel misschien wel in de verre omtrek van Rijswijk de mooiste locatie uitgezocht heeft voor dit ware koninklijke spektakel.



De luxe Sir Winston Club opent haar deuren voor een nieuw en zeer intiem partyconcept genaamd 'Majestic ChiX' presented by Whispering Secret. De Randstad is wel toe aan een nieuwe avond waarbij de bezoekers zich als een V.I.P. voelen in deze ware exclusieve locatie.

Exceptionnel vond het tijd om weer eens terug te gaan naar de begin jaren zoals het ooit begon....Kleine intieme feestjes voor maximaal 250 gasten maar dan wel iets vernieuwends, iets spannender met een erotic bite, misschien wel het geheim waar nog lang over wordt na gefluisterd. Houdt 'Whispering Secret' dus in de gaten, er staat al het een en ander in de planning voor 2010 met meer van deze verrassende en exclusieve feesten voor een selectieve doelgroep die 'net' iets anders op stap willen gaan! Het 2e feest ‘Whispering Secret' is op zaterdag 25 september in Maastricht, maar daar later meer over! Nu eerst het aankomende feest in de vijfsterren club Sir Winston in Rijswijk.



Bij binnenkomst zullen jullie een warm onthaal krijgen door de organisaties vriendelijke hostessen waarbij jullie een koninklijk champagneglas ontvangen met je eigen royalty picture. Verder zullen de gasten begeleid worden naar de 'Red-area' waar de avond voort getrokken wordt door 3 meesterlijke en bloedmooie female deejay's die de troon zullen betreden. Majestic ChiX staat voor hoog staande kwalitatieve house music dat geserveerd wordt door alleen maar getalenteerde female deejays met ieder hun eigen unieke sound. Met niemand minder dan Joia Vita (Crazyland & Exceptionnel), Miss Jewell (La La Rocca & Ministry of Sound) en main resident Joyce Mercedes (Best Female DJ of the World) zullen een onuitwisbare herinnering achter laten.

Kaarten kosten € 40,00 per persoon en zijn alleen te verkrijgen via de speciale website van Whispering Secret www.whisperingsecret.com . Voor meer informatie omtrent dresscode, hotels en toekomstige locatie's bezoek dan de uitgebreide website of stuur een mailtje aan Britt info@whisperingsecret.com. Uiteraard staat zij jullie ook graag persoonlijk te woord voor verdere info en vragen! Van dinsdag t/m vrijdag via 06 – 33 180 150

Een nieuwe sensuele manier van exclusief op stap gaan. Feel Royal and welcome to 'the' secret.

3 opmerkingen

 
Artiest Joia Vita
Jajaja nog een maandje :) :P